Amb diferents artistes

Les receptes culinàries del projecte ‘Sota les escates de la dolçor’ brillen a Parets del Vallès

  • Els centres educatius i les biblioteques participaran en la Setmana en Família de Parets

  • Èxit de la 13a edició de ‘La Bastarda’ de Parets amb més de mig miler d’inscrits

Les receptes culinàries del projecte ‘Sota les escates de la dolçor’ brillen a Parets del Vallès

Feed

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En el projecte ‘Sota les escates de la dolçor’ hi han participat diferents artistes visuals, pastissers i restauradors, així com els centres educatius del municipi i les biblioteques locals, i és una iniciativa de l’Ajuntament de Parets.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha valorat d’una manera molt positiva la participació d’aquest projecte: «Es tracta d’un projecte molt participatiu i aquest any tanca la trilogia de la iniciativa. De cara a l’any vinent, estem treballant i tenim previst també un nou projecte».

La vicealcaldessa i regidora d’Educació, Casandra Garcia, ha apuntat que «valorem el projecte molt positivament, és un projecte de poble que és molt integrador i que crea sentiment de pertinença al nostre municipi».

Per la seva banda, el regidor de Cultura, Francisco de la Torre, ha explicat que «ha sigut una trilogia molt interessant, molt efectiva i molt participativa, i, en definitiva, estem molt satisfets de tota l’evolució que ha tingut. És un projecte que va néixer sortint de la pandèmia i que està relacionat amb les receptes».

Es tracta de l’última edició de la trilogia culinària creada per la narradora Mon Mas i té lloc després de les exitoses edicions del ‘Primer receptari per a dracs del món’, el 2021, i les ‘Receptes per enredar dracs afamats del món’, el 2022. Una part important del projecte es va portar a terme durant el dia de Sant Jordi, en què els nens i nenes van elaborar les seves creacions i les van exposar a la Galeria Dolça, que va estar situada a la plaça de la Vila. Una vegada feta la mostra, es va fer la visita institucional a les escoles participants per entregar els cartells commemoratius, els plats dels restaurants i les postres de les pastisseries de lliure creació.

Notícies relacionades

Entre els participants de la nova edició hi ha els artistes Alba Ginesta, Maria Josep Figueroa Naqui, Gerard Martí Figueroa i Inés Corral, que han col·laborat ensenyant tècniques als nens i nenes per elaborar les obres d’art. D’altra banda, també hi han participat els restauradors i pastissers dels establiments Can Parera, el Jardí, el Racó de les Brases, el Bar La Plaça, el Racó de Paredes, Forn i Pastisseria Calvo, Dahlia Pastisseria, Le Caramel i la Pastisseria Joan.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO