Diumenge 19 de febrer

Parets es prepara per viure un Carnaval per a tots els públics

Una de les novetats d’aquest any ha sigut l’increment de l’import dels premis locals en la modalitat de comparsa d’adults

Parets es prepara per viure un Carnaval per a tots els públics

ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un any més, el rei del Carnaval visitarà Parets del Vallès (Vallès Oriental) per omplir els carrers i places de festa i disfresses. La celebració començarà el diumenge 19 de febrer, a les 10 h, amb l’inici de la rua al carrer Monistrol, i continuarà pels carrers del municipi fins a arribar al pavelló.

Aquest any hi haurà un total de 12 premis en disfresses: tres per a la categoria individual per a nens, tres per a adults, quatre per a les comparses d’adults i dos per a les comparses infantils. Una de les novetats d’aquest any ha sigut l’increment de l’import dels premis locals en la modalitat de comparsa d’adults.

Notícies relacionades

A més, a diferència de les celebracions anteriors, els premis els podran rebre també entitats i associacions, a més de persones físiques. Quant als concursos, per participar en l’individual, serà necessari inscriure’s el mateix dia al carrer Monistrol, mentre que per al concurs de comparses s’han d’inscriure prèviament a Can Rajoler en horari d’oficina. Una vegada inscrits, s’entregarà als concursants les normes de participació.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO