SLOP

L’Ajuntament de Parets dona la benvinguda a les persones contractades pels Plans d’Ocupació Local

S’han contractat 32 persones per contractes d’una durada de sis mesos i repartits en diferents departaments i diferents perfils professionals

L’Ajuntament de Parets dona la benvinguda a les persones contractades pels Plans d’Ocupació Local

ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets (Vallès Oriental) va celebrar el 12 de gener passat la benvinguda de les persones contractades a través dels Plans d’Ocupació Local, a la sala d’actes de l’SLOP (Servei Local d’Ocupació de Parets).

En total s’han contractat 32 persones a través dels plans, per contractes d’una durada de sis mesos i repartits en diferents departaments i diferents perfils professionals.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va voler remarcar que l’SLOP és «una aposta del govern i d’Ajuntament per donar ocupació i un lloc de treball a la gent aturada del nostre municipi».

Els 32 contractes responen a un total de 20 ofertes de places sense requisits formatius específics, 8 per formació de grau professional i 4 per persones amb formació de grau superior. En aquest sentit, hi ha 15 contractes de neteja, 1 de consergeria, 4 de brigada manteniment, 1 de tècnic/a de jardineria i horts, 4 d’administratius/as, 3 d’agents cívics i 4 de reforç a les escoles.

Notícies relacionades

D’altra banda, tots els contractes dels Plans d’Ocupació Local són al 70% de la jornada, excepte un que és al 100%. Els Plans d’Ocupació Locals tenen l’objectiu de facilitar la inserció laboral i millorar les competències professionals de les persones, per aquesta raó, a més d’una experiència de treball, inclou l’acompanyament en la recerca activa de feina.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO