668 fanals

‘Parets led’S Go!’: la nova campanya del municipi per renovar l’enllumenat públic

La mesura suposarà un estalvi energètic de l’enllumenat públic municipal del 70,95%

‘Parets led’S Go!’: la nova campanya del municipi per renovar l’enllumenat públic

ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets del Vallès (Vallès Oriental) ha presentat avui la campanya per renovar l’enllumenat públic del municipi dins del projecte ‘Parets led’S Go!’ per millorar l’eficiència energètica, reduir la contaminació i aconseguir un estalvi econòmic pel municipi.

L’acte de presentació de la campanya s’ha realitzat a la plaça de Josep Marcer, un dels espais del poble on s’iniciarà la primera fase del projecte, i ha anat a càrrec de l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado.

Juzgado ha destacat que «es tracta de l’inici d’un projecte per anar renovant tota la il·luminació dels carrers per aconseguir un estalvi energètic i millora mediambiental».

La campanya té una primera fase en què es renovaran 668 fanals de l’Eixample i l’objectiu final és aconseguir una eficiència energètica «més gran, reduir la contaminació i alhora arribar a un estalvi econòmic, que en aquest cas supera els 56.000 euros», segons Juzgado. Per tant, l’alcalde assegura que l’«aposta que fem des de l’Ajuntament de Parets és una vegada més per la millora de l’eficiència energètica, juntament amb l’aposta per les energies renovables, entre altres mesures».

Notícies relacionades

En aquest sentit, la campanya ‘Parets led’S Go!’ suposarà un estalvi energètic de l’enllumenat públic municipal del 70,95%, que, per la seva banda, representa un estalvi econòmic de 56.338 euros anuals. La primera fase del projecte es portarà a terme al Barri de l’Eixample i en total, es renovaran 668 llums de fanals per un enllumenat de tecnologia led «més eficient, més resistent i menys contaminant».

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO