5 de gener

Els Reis Mags tornaran a omplir els carrers de Parets d’il·lusió i màgia

La cavalcada sortirà de Can Vila a les 17.30 h i al cap de mitja hora arribarà a la plaça de Josep Marcer

Els caramels que es reparteixin durant el recorregut de la cavalcada no contenen gluten

Els Reis Mags tornaran a omplir els carrers de Parets d’il·lusió i màgia

ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Reis Mags visitaran el muniocipi de Parets del Vallès (Vallès Oriental), el 5 de gener, per recollir les cartes dels nens del poble. La cavalcada sortirà de Can Vila a les 17.30 h i al cap de mitja hora arribarà a la plaça de Josep Marcer, on es podran saludar els Reis i es recolliran cartes.

Els Reis es passejaran pels carrers del poble fins a les set de la tarda, que arribaran a la plaça de la Vila, on els rebrà l’alcalde i hi haurà l’última recollida de cartes. A més, els caramels que es reparteixin durant el recorregut de la cavalcada no contenen gluten.

D’altra banda, les cartes dels nens i nenes del poble també es poden deixar a les bústies reals que hi ha a la plaça de la Vila, a la plaça del Dr. Trueta o enviar-la a l’adreça electrònica reismagsdeparets@gmail.com. A més, les inscripcions perquè els nens puguin pujar a les carrosses dels Reis Mags encara estan obertes.

El dia abans de la cavalcada, el 4 de gener, els nens i nenes que ho desitgin podran anar a fer el fanalet al taller de Can Butjosa, de 17 a 19 h, o durant la Cavalcada. I el dia de la cavalcada, la plaça de la Vila també acollirà un concert de Nadal, el mateix 5 de gener, a les 18.15 h, per esperar l’arribada dels Reis.

Notícies relacionades

L’organització de la cavalcada va a càrrec de l’Ajuntament de Parets i de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume, amb la col·laboració d’Ara Sarau, l’Associació Rodola, l’Aliatge del Ball de Gitanes, la Comissió de Festes, els Diables Parets, i el Club Patí Parets.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO