Iniciatives municipals

Impacte social i personal de les tecnologies: l’ús excessiu del mòbil a debat a Parets

El Consell de Joves municipal conclou el fòrum sobre noves tecnologies, realitzat durant el curs escolar, amb la creació de cinc eslògans

Impacte social i personal de les tecnologies: l’ús excessiu del mòbil a debat a Parets

Mònica Tudela

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Consell de Joves de Parets (Vallès Oriental) conclou el fòrum sobre l’impacte social i personal de les tecnologies, realitzat durant el curs escolar, amb la creació de cinc eslògans que il·lustren les conclusions extretes dels debats finals.

L’objectiu de la iniciativa, valorada positivament pel consistori, consistia a conduir els alumnes cap a una reflexió sobre l’ús de la tecnologia i els efectes globals d’aquesta en la vida quotidiana. El focus principal es va centrar en l’ús excessiu dels dispositius mòbils.

Previ al debat, els consellers van elaborar una enquesta sobre l’ús de les noves tecnologies entre els adolescents, el resultat de les quals s’ha presentat a l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, a la vicealcadessa, Casandra García i a la regidora d’Educació, Maria Gorina.

Notícies relacionades

Per finalitzar la proposta, arran de les conclusions extretes de l’enquesta i les dues jornades de debat celebrades amb diferents alumnes, el Consell de Joves ha creat cinc eslògans que es poden consultar al portal web de l’Ajuntament i que busquen conscienciar sobre l’ús dels dispositius mòbils.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO