Amb sistema Park&Ride

Aprovat el conveni entre Parets, Adif i la Generalitat per a una nova estació de tren al municipi

El ple municipal de l’Ajuntament de Parets va acordar donar el vistiplau a l’acord per unanimitat

Aprovat el conveni entre Parets, Adif i la Generalitat per a una nova estació de tren al municipi

Ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El ple de l’Ajuntament de Parets del Vallès va aprovar el 3 de desembre per unanimitat el conveni per construir una nova estació de tren amb sistema Park&Ride, que permet als viatgers deixar el cotxe i accedir fàcilment al transport públic.

La reforma de la infraestructura ferroviària i el seu entorn urbà serà un projecte coordinat entre l’ajuntament, Adif i la Generalitat de Catalunya. La transformació de l’estació suposarà una inversió d’11 milions d’euros, amb la possibilitat de rebre finançament dels fons europeus Next Generation.

L’objectiu de les obres és garantir l’adaptació de la nova estació al model de municipi sostenible i satisfer les necessitats actuals i futures de mobilitat i accessibilitat.

«Més moderna i accessible»

Per la seva part, l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va exposar el nou projecte com la primera pedra «de la futura nova estació de Renfe de Parets. Una infraestructura més moderna i accessible».

Notícies relacionades

La regidora d’Urbanisme, Rosa Martí, va considerar que el ple d’aprovació va ser «històric» perquè es va aconseguir que els 17 regidors, independentment de la seva ideologia, votessin a favor del conveni.

Més notícies de Parets en l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments