Activitats Municipals

Parets celebrarà la 13a edició de la Setmana de la Família del 10 al 16 de maig

L’Escola de la Natura, l’Escola Municipal de Música, les biblioteques i els centres educatius de la ciutat oferiran tallers, videofòrums i curses solidàries

Parets celebrarà la 13a edició de la Setmana de la Família del 10 al 16 de maig
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets (Vallès Oriental) celebrarà la 13a edició de la Setmana de la Família del 10 al 16 de maig. La iniciativa busca compartir i obrir les escoles de la ciutat a les famílies a través de diferents activitats que afavoreixin la seva implicació i participació en els centres.

Així, durant tota la setmana, l’Escola de la Natura, l’Escola Municipal de Música, les biblioteques i els centres educatius de la ciutat oferiran tota mena d’activitats com per exemple tallers, videofòrums o curses solidàries. El consistori destaca que també es farà difusió del díptic de la Xarxa de Debat Educatiu amb i per a les Famílies (XEF) amb el títol Educar per a la igualtat de gènere en família.

Una altra de les activitats destacades serà el concert CANTA Parets Virtual 2021 que tindrà lloc el 10 de maig. L’esdeveniment anirà a càrrec de l’alumnat de P5 dels centres educatius i el professorat de l’Escola Municipal de Música. La cantata d’aquest any serà Florinda, la vaca pallassa, que es podrà veure a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

Notícies relacionades

La setmana d’activitats arribarà a la seva fi el 16 de maig al parc Sot d’en Barriques amb una festa que inclourà música, jocs, tallers, un espai de circ, jardí i el Musictruck Fest, que presentarà Música en Família, a càrrec de l’Associació de Musicoterapeutes i Arterapeutes de Catalunya (AMACAT) i el CEM Maria Grever.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO