Let’s Clean Europe!

120 alumnes de 3r i 4t d’ESO de Parets participaran en la matinal de neteja de la Torre de Malla

Els estudiants se centraran en la recollida de residus i rebutjos abocats al safareig i el bosc de la Torre de Malla i el camí de la Riera Seca

120 alumnes de 3r i 4t d’ESO de Parets participaran en la matinal de neteja de la Torre de Malla
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Divendres que ve, 7 de maig, a partir de les 11 h, 120 alumnes de tercer i quart de l’ESO de l’Institut La Sínia de Parets (Vallès Oriental), acompanyats pel professorat, participaran en la neteja de l’espai de la Torre de Malla organitzada per l’Escola de la Natura i la regidoria de Medi Ambient.

Els estudiants se centraran en la recollida de residus i rebutjos abocats al safareig i el bosc de la Torre de Malla i el camí de la Riera Seca cenyint-se a un itinerari prèviament marcat pels tècnics de Medi Ambient.

Aquesta acció s’emmarca dins de la campanya Let’s Clean Up Europe!, una iniciativa europea que busca conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura.

Notícies relacionades

Al seu torn, la jornada forma part del tancament dels projectes de reciclatge i de control d’espècies invasores que els joves de l’institut desenvolupen al llarg del curs.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO