Cultura i feminisme

Comando Señoras arribarà al Teatre Can Rajoler de Parets el pròxim 12 de març

  • L’espectacle, inclòs al Carnet AMIC 2021, és gratuït i per assistir-hi és necessari reservar entrada

  • ‘Ritos de amor y guerra’ forma part de la programació de la dissetena edició del Març de Dones del municipi

  • L’obra, d’una durada de 60 minuts, declara la guerra a la desigualtat i el patriarcat, una guerra «creativa, en moviment, ballada i cridada»

Comando Señoras arribarà al Teatre Can Rajoler de Parets el pròxim 12 de març
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El pròxim divendres 12 de març a les 19 h arribarà al Teatre Can Rajoler de Parets ‘Ritos de amor y guerra’ de Comando Señoras, en el marc d’activitats de la dissetena edició del Març de Dones.

L’espectacle encarna la lluita contra la desigualtat i el patriarcat en una obra teatral de 60 minuts que declara la guerra als assassinats per violència masclista, a l’ús de la dona com a moneda de canvi, la desigualtat de la dona en el món laboral... Una guerra que es defineix com a «creativa, en moviment, ballada, cridada». Una guerra on les protagonistes, les dones, ja no són víctimes sinó heroïnes.

Comando Señoras és un col·lectiu integrat per una vintena de dones d’entre 20 i 55 anys, professionals de les arts escèniques que treballen sobre qüestions d’identitat en clau feminista a partir del taller impartit per la directora de l’obra, Alícia Reyero ‘Reconstruir la ficción’.

Notícies relacionades

L’espectacle, inclòs en el Carnet AMIC 2021, és gratuït i per assistir-hi és necessari reservar entrada.

Més notícies de Parets a l’edició local de EL PERIÓDICO