INICIATIVES MUNICIPALS

Nou taller d'art visual per a la gent gran de Parets

L'acció s'inclou en el programa de l'últim trimestre de l'any i es farà sempre que l'evolució de la pandèmia ho permeti

Tindrà lloc al Casal Sant Jordi els dimarts de 10 a 11.30 h i al Casal Asoveen i de Ca n'Oms els dijous a la mateixa hora

zentauroepp46851583 gente mayor190321113254

zentauroepp46851583 gente mayor190321113254 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de Parets ja ha fet públic el programa d’activitats per a la gent gran que es portarà a terme durant l’últim trimestre de l’any, puntualitzen, en funció de l’evolució de la pandèmia de Covid-19

La novetat que tindrà aquesta última part de l’any, ressalta el govern local, és el taller d’art visual a càrrec de l’artista local, Iris Paris. El taller comptarà amb «diferents formes i temàtiques a treballar molt diferenciades, que s’aniran alternant amb tal de mantenir un esperit de descobriment i motivació creativa». 

Un dels objectius d’aquesta acció, explica el consistori, és l’estimulació  de diferents àrees cerebrals i ampliar el camp visual per ajudar a entendre la informació que ens envolta. 

Notícies relacionades

Aquest taller es farà al Casal Sant Jordi, els dimarts de 10 a 11.30 h i al Casal Asoveen i de Ca n’Oms, els dijous a la mateixa hora. La programació d’activitats d’aquest trimestre també inclou tallers de ball en línia, treballs manuals, introducció a la informàtica o manteniment físic. 

Més notícies de Parets en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA  

Temes:

Ajuntaments