MODIFICACIONS DE SERVEIS

Parets activa els horaris d'estiu als seus equipaments municipals

L'edifici consistorial estarà tancat al públic durant tot el mes d'agost i les consultes s'hauran de fer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana

El telèfon de contacte habilitat pel tancament dels equipaments municipals a causa de la Covid tampoc estarà disponible aquest mes

ajuntament-parets

ajuntament-parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’arribada de l’agost i l’estiu implica les modificacions horàries corresponents als òrgans municipals. És el cas de Parets, que ja ha fet saber les afectacions que això tindrà als seus equipaments. 

Durant tot el mes d’agost, l’edifici consistorial de l’Ajuntament estarà tancat al públic i les consultes s’hauran de fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), que obrirà de dilluns a divendres de 9 a 14 h amb cita prèvia. Per demanar hora s’haurà de fer via trucada, correu electrònic o a través de la web. 

El nou telèfon mòbil que va habilitar el consistori arran del tancament dels equipaments municipals per la Covid-19no estarà disponible ni per a consultes ni emergències durant tot el mes. 

El servei d’ocupació, el punt net i el cementiri no tancaran completament 

El Servei Local d’Ocupació (SLOP), informa el consistori, es mantindrà obert en horari de matí demanant cita prèvia, a excepció de la segona setmana d’agost, que es mantindrà tancat. 

El punt net, la «deixalleria», obrirà en el seu horari habitual d’estiu els dimarts de 16 a 19 h i de dimecres a diumenge de 8 a 14 h. Des de l’Ajuntament de Parets recalquen que «s’hauran de respectar les instruccions dels operaris per dipositar els residus i només es podran admetre els residus classificats». 

Per la seva part, el cementiri municipal obrirà les portes de dimarts a dissabte al matí de 10 a 14 h i a la tarda de 16 a 18 h. Els dilluns, els diumenges i durant el dia festiu del 15 d’agost es mantindrà tancat. 

Notícies relacionades

Finalment, el govern local ha informat que les pistes d’atletisme i les escoles s’obriran cada dia del mes perquè els usuaris puguin fer ús de les instal·lacions. 

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA