millorar l'ocupabilitat

Parets del Vallès i Media Markt firmen un conveni per al foment de l'ocupació

L'acord preveu posar a disposició de la multinacional els recursos del Servei Local d'Ocupació, sobretot quant a la selecció dels perfils professionals

signatura-de-conveni-amb-media-markt-2

signatura-de-conveni-amb-media-markt-2 / memoria de pez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El matí del dilluns 1 de juny, l’Ajuntament de Parets del Vallès i la multinacional Media Markt, amb un dels seus centres de venda situats al carrer la Torre, han firmat un conveni per afavorir la creació d’ocupació a la localitat vallesana a través de la col·laboració amb el Servei Local d’Ocupació, per cobrir els seus llocs de treball disponibles.

Amb aquest acord, el govern municipal «aposta per la reactivació econòmica i el foment de l’ocupació i busca nous mecanismes per millorar l’ocupabilitat en el municipi», explica el consistori en un comunicat. 

El conveni preveu, entre altres coses, posar a disposició de Media Markt, empresa líder i referent al seu sector, els recursos tècnics del Servei Local d’Ocupació de Parets (SLOP), sobretot quant a la selecció dels perfils professionals, per fomentar la inserció laboral dels paretans.

L’alcalde de Parets, Jordi Seguer, ha manifestat la seva «satisfacció per la firma de l’acord, el foment de polítiques de desenvolupament econòmic i la creació de sinergies entre l’administració local i el teixit industrial, que són uns dels eixos prioritaris del govern municipal i més en la situació econòmica actual. Accions com aquesta són de benefici mutu per al sector econòmic, però també per a la ciutadania».

Notícies relacionades

En aquesta línia s’ha expressat el representant de Media Markt, Roberto Gutiérrez, que s’ha mostrat «molt satisfet de poder ajudar en la creació d’ocupació, i més en aquest moment tan complicat».

Més notícies de Parets