com un autocine

Parets del Vallès estrena 'Autocomedy', monòlegs d'humor des del cotxe

L'espectacle del monologuista Andreu Casanova se celebrarà el 6 de juny, a l'aparcament del Camp de Futbol Municipal Josep Seguer, amb capacitat per a 180 cotxes

Record d’infància 8 L’humorista Andreu Casanova, al drac del parc de l’Espanya Industrial.

Record d’infància 8 L’humorista Andreu Casanova, al drac del parc de l’Espanya Industrial. / IRIS MARTÍNEZ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El dissabte 6 de juny, a les 21.30 h, a l’aparcament del Camp de Futbol Municipal Josep Seguer, l’Ajuntament de Parets del Vallès i la productora MPC Management presentaran, en primícia nacional, el projecte ‘Autocomedy’, un espectacle d’humor en viu i en directe que el públic podrà disfrutar des del seu automòbil. 

Aquesta iniciativa cultural de MPC es durà a terme per celebrar el procés de desescalada i donar recursos d’entreteniment en l’etapa de transició fins a recuperar la normalitat.

L’Ajuntament i MPC han treballat conjuntament per crear un nou format d’espectacle cultural: monòlegs des del cotxe, inspirats en els autocines. L’artista que pujarà a l’escenari en aquesta estrena serà Andreu Casanova, que compleix cinc temporades actuant al Teatre Capitol de Barcelona i al Teatre Arlequín de Madrid. 

L’‘Autocomedy’ permet als assistents disfrutar de l’espectacle amb la comoditat, seguretat i intimitat que els proporciona ser al seu propi vehicle. Sintonitzant una freqüència de ràdio predeterminada, els espectadors podran escoltar l’artista i es projectarà el xou en directe en una gran pantalla instal·lada sobre l’escenari, amb unes condicions de visió òptimes per a tothom. 

L’aparcament del camp de futbol té una capacitat per a 180 cotxes, cosa que significa un aforament total de 360 persones protegides dins dels seus vehicles. La iniciativa respectarà totes les mesures de seguretat i de tècnica necessàries perquè l’experiència del públic sigui única i, sobretot, segura.

Una bona estona en comunitat

‘Autocomedy’ és un projecte il·lusionant que permetrà als espectadors oblidar per una estona el temps de confinament i les restriccions. La regidora de Cultura, Kenya Domènech, ha manifestat la satisfacció que Parets sigui el primer a dur a terme aquest projecte i ha destacat que «la cultura a través de l’humor és essencial en aquests moments. Tenim moltes ganes de passar una bona estona en comunitat per celebrar que anem tornant a la normalitat a poc a poc».

Notícies relacionades

MPC Management és una productora coneguda en el món de la comèdia per representar humoristes com ara Berto Romero, Santi Rodríguez, Godoy, Víctor Parrado i Andreu Casanova, entre d’altres, i també per l’organització de gires teatrals per tot el país amb espectacles com ara ‘La vida moderna live show», amb David Broncano, Ignatius Farray i Quequé, que ha batut tots els rècords d’assistència, i la distribució de Dani Rovira, Antonia San Juan i Jandro, entre d’altres, a Catalunya. 

Més notícies de Parets