recordant el passat

Parets del Vallès organitza una «visita nostàlgica» a l'antiga indústria tèxtil La Linera

L'experiència està enfocada a les persones grans de la localitat, perquè passegin i recordin amb una llicenciada en Història de l'Art com eren els espais de l'antiga fàbrica

L'esdeveniment es farà aquest divendres 14 de febrer, a partir de les 10h, amb sortida des de la plaça de la Vila, i forma part del projecte 'Gent gran activa!', que ofereix activitats dirigides a aquest col·lectiu

postal-vista-fbrica-editada-2-1581497665

postal-vista-fbrica-editada-2-1581497665

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets del Vallès organitza una «visita nostàlgica» a l’antiga indústria tèxtil La Linera, enfocada als veïns més grans de la localitat. 

Durant la visita guiada podran passejar i recordar com eren els espais de l’antiga fàbrica. L’esdeveniment es farà aquest divendres 14 de febrer, a partir de les 10h, amb sortida des de la plaça de la Vila.

De la mà de Marta García, llicenciada en Història de l’Art, durant prop d’una hora, els assistents recorreran diferents espais: des de la plaça de la Vila, on podran conèixer la vinculació dels amos de la fàbrica amb l’església de Sant Esteve, fins al carrer d’Antoni Feliu, passant pels carrers i llocs que ocupava la factoria i els seus treballadors. 

Durant el passeig s’explicaran, a més dels orígens i curiositats sobre la fàbrica, alguns aspectes socials entorn del treball a La Linera i com va canviar la vida dels paretans.

Més actius

Notícies relacionades

La visita forma part de les accions que el consistori desenvolupa en el marc del projecte ‘Gent gran activa!’, que té l’objectiu d’oferir a les persones grans de Parets activitats creatives, educatives, culturals i de lleure pensades i dirigides especialment a aquest col·lectiu.

Més notícies de Parets