27 set 2020

Anar al contingut

sobre l'1-o

Parets acull la presentació del llibre 'Persistim', de Jordi Turull i la periodista Gemma Aguilera

L'obra recull el testimoni del polític paretà de JxCat, pres a Lledoners, sobre el referèndum i les seves conseqüències, des d'una visió política però també personal i íntima

El Periódico

Parets acull la presentació del llibre 'Persistim', de Jordi Turull i la periodista Gemma Aguilera

Divendres que ve, 20 de desembre, a les 19.30 hores, a la Sala Basart Cooperativa, tindrà lloc la presentació del llibre ‘Persistim’ de la periodista Gemma Aguilera i el polític paretà Jordi Turull, que va ser regidor de l’Ajuntament de la localitat del 1987 al 2003.

L’acte el presentarà el periodista Vicenç Relats, i comptarà amb la presència de la coautora del llibre, Gemma Aguilera, i de la dona de Jordi Turull, Blanca Bragulat.

El referèndum i les seves conseqüències

Segons l’editorial Grup62, ‘Persistim’ és el «relat trepidant d’uns mesos que ja han marcat la història de Catalunya, a través de la visió política, però també personal i íntima, d’una de les persones que han viscut i treballat en primera línia de foc del referèndum i les seves conseqüències, i que han patit la repressió posterior. Un relat honest, sincer i respectuós. Amb l’al·legat final davant del Tribunal Suprem del conseller Jordi Turull com a fil conductor, el llibre és també una invitació a persistir en l’objectiu d’aconseguir la República Catalana, construint de nou la unitat estratègica i de país i, sobretot, la confiança i complicitat que va néixer entre els ciutadans i les institucions arran del setge a la Generalitat, a molts ajuntaments, partits, entitats, empreses i ciutadans aquell 2017. Una confiança que l’1-O va permetre que els catalans guanyessin a un Estat desbocat en el seu intent de reprimir el dret a decidir».

El pròleg del llibre ha sigut escrit per l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, i l’epíleg pel cantautor Lluís Llach.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA