TORNADA A L'ESCOLA

L'Ajuntament de Parets confia que es pugui començar a parlar amb la Generalitat sobre l'Institut La Sínia en «qüestió de mesos»

La primera tinenta d'alcaldia i regidora d'Educació, Casandra García, es compromet a treballar «de la mà dels centres educatius de forma real i proactiva»

institut-la-sinia

institut-la-sinia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets del Vallès afronta l’inici del nou curs escolar 2019-2020 amb 2.959 alumnes matriculats (entre ‘escoles bressol’, primària i ESO), i 210 estudiants de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i grau superior.

No obstant, l’Ajuntament i la Generalitat han d’afrontar un tema històric pendent en matèria d’educació: la construcció del nou Institut La Sínia que, avui dia, continua instal·lat en mòduls prefabricats. Segons el consistori es vol establir unes bases i poder començar a parlar d’un projecte d’aquí a pocs mesos. 

«La comunicació amb la Generalitat sobre aquest tema es va fer els primers dies del nou govern i es va parlar amb el vicepresident, Pere Aragonès, sobre la cessió d’un terreny perquè la Generalitat comenci la construcció del nou edifici. Tindrem més notícies sobre aquest projecte ben aviat», afirmen en declaracions per a EL PERIÓDICO.

Treballar colze a colze amb els centres

Per la seva part, el passat 6 de setembre, Casandra García va donar la benvinguda al personal docent i pedagògic i a tot l’equip de persones que conformen la comunitat educativa de Parets en l’acte institucional. 

García va destacar el seu compromís per treballar de la mà dels centres educatius de forma real i proactiva i es va posar a disposició dels treballadors per a «ser al seu costat durant tot el curs i remar en el mateix sentit». 

D’aquesta manera la regidora d’Educació es comprometia a treballar en primera persona juntament amb la resta de professionals del món educatiu de Parets.

Notícies relacionades

Així mateix, durant els mesos de vacances el consistori ha destinat més de 25.000 € en pintar les escoles Pau Vila (12.000 €), Pompeu Fabra (822 €) i Lluís Piquer.

Més notícies de Parets

Temes:

Nou curs