11 DE SETEMBRE

Actes de cultura popular i música, els protagonistes de la Diada a Parets del Vallès

L'Ajuntament prepara diverses activitats per als dies 10 i 12 de setembre entre les quals destaquen els concerts de Marta Shanti, Noemí Gilabert & Sergi Igual i Miquel el Roig

captura-1564483729

captura-1564483729

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets del Vallès es prepara per a la celebració de la Diada amb diverses activitats i actes per als dies 10 i 11 de setembre.

Per a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, l’Ajuntament ha previst una sèrie d’esdeveniments que començaran el pròxim dimarts, 10 de setembre, a les 19 hores, al parc del Sot d’en Barriques, amb un compendid’actes de cultura popular a càrrec dels grups i entitats del municipi.

Aquella mateixa nit, a les 22.30 hores, la plaça de la Vila acollirà els concerts de Marta Shanti, Noemí Gilabert & Sergi Igual i Miquel el Roig.

L’endemà, 11 de setembre, durant la Diada es farà, a les 10 hores, a la plaça dels Països Catalans, la tradicional ofrena floral davant del monument de l’Onze de Setembre, en què participaran l’Ajuntament de Parets del Vallès, així com associacions i entitats del municipi i les formacions polítiques locals.

A continuació tindrà lloc una audició de sardanes amb la Cobla Roserar.

Notícies relacionades

El monument a l’onze de setembre és obra de l’escultor i ceramista català Carles Vives, i va ser inaugurat el 2004.

Més notícies de Parets