OCUPACIÓ

Parets del Vallès busca nou mestres de llar d'infants

L'Ajuntament publica les bases per a la convocatòria d'un concurs oposició perquè els seleccionats s'hi incorporin l'1 de setembre del 2020

ajuntament-1458722737-1564217881

ajuntament-1458722737-1564217881

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets ha fet pública les bases de la convocatòria per a la provisió de nou places de mestre de llar d’infants, de categoria A2, per a la incorporació del personal a la plantilla laboral del consistori mitjançant concurs oposició lliure.

Les persones interessades a participar en el concurs oposició han de complir els requisits legals habituals i estar en possessió del títol de grau o diplomatura universitària de Magisteri, en la seva especialitat d’educació infantil o de qualsevol altra titulació o grau universitari que habiliti per a l’exercici de la professió de mestre d’educació infantil. 

El procés de selecció consta d’una prova de català i castellà, de la qual són exempts els qui acreditin el coneixement d’aquesta llengua mitjançant la documentació necessària tal com estableixen les bases; una segona prova que consta de tres exercicis; dos qüestionaris tipus test i un tercer exercici que consistirà en la resolució d’un o més casos teòrics i/o pràctics. 

Al finalitzar la primera fase, els aspirants seleccionats passaran a la fase de concurs, en què es puntuarà l’experiència docent, amb un màxim de 7 punts, i la formació, amb un màxim de 5 punts. 

Els nou aspirants seleccionats s’incorporaran com a mestres el dia 1 de setembre del 2020.

Les persones que, malgrat haver superat les proves de les fases d’oposició i concurs no siguin proposades per ser contractades, s’incorporen a una borsa de treball que l’Ajuntament de Parets del Vallès utilitzarà per a nomenaments d’interinitat per cobrir les vacants que es puguin produir a la mateixa escala i subescala, per substituir empleats amb dret a reserva de lloc de treball o per atendre necessitats urgents.

Notícies relacionades

Les persones que desitgin entrar en el procés selectiu han de presentar una sol·licitud electrònica a través del catàleg de tràmits de la seu electrònica de l’Ajuntament de Parets del Vallès, del 27 de juliol al 16 d’agost, tots dos inclosos.

Més notícies de Parets