CREACIÓ PLÀSTICA

L'Eixample i el tren, protagonistes de l'exposició de ceràmica feta per alumnes de les escoles de Parets

L'obertura de la mostra tindrà lloc dijous vinent, 13 de juny, a partir de les 9.30 hores, a la sala Cooperativa

expo-ceramica-escolar

expo-ceramica-escolar

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Eixample i l’arribada del tren a Parets del Vallès ha sigut la temàtica escollida aquest any per elaborar les peces que formen part de l’exposició de ceràmica creada pels aproximadament 260 alumnes de 4t curs de primària de les escoles del municipi. 

L’obertura de la mostra tindrà llocdijous vinent, 13 de juny, a partir de les 9.30 hores, a la sala Cooperativa.

Sota el títol 'L’Eixample va arribar amb tren’, l’alumnat exposarà una quarantena de figures que han creat durant el curs gràcies a la seva participació en els tallers. 

Les escoles Pau Vila, Lluís Piquer, Pompeu Fabra, Vila Parietes, Acesco i Nostra Senyora de Montserrat han programat visites per conèixer el resultat de les creacions dels alumnes.

Aprendre la història mitjançant la ceràmica

Durant aquests anys, els nens i nenes dels tallers de ceràmica han treballat temàtiques com arala indústria tèxtil La Linera, el projecte ‘Parets, poble lector’, les masies de la ciutat; les festes i tradicions, el teixit industrial del municipi, l’esport, les escoles de la localitat, la fauna i la flora del municipi, o l’Escola Municipal de Música, entre d’altres.

Notícies relacionades

Els tallers tenen l’objectiud’acostar els nens a la creació plàstica i, alhora, permetre’ls descobrir diferents aspectes locals en general que, en aquesta ocasió, han girat al voltant de l’Eixample i l’arribada del tren al municipi en particular.

Més notícies de Parets