OBRES AL CENTRE HISTÒRIC

Parets del Vallès inicia les obres de remodelació de la plaça de Joaquim Guasch

Els treballs preveuen la supressió de la vorada de formigó que en dificulta l'accés, un canvi integral del paviment, millorar l'accessibilitat, i incorporar nova vegetació i il·luminació

pl-joaquim-guasch

pl-joaquim-guasch / memoriadepez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dilluns passat 27 de maig, en plena ressaca postelectoral, van començar les obres de reurbanització de la plaça de Joaquim Guasch a Parets del Vallès; un nou ‘rentat de cara’ al centre històric.

L’objectiu principal del projecte és millorar-ne la imatge i l’accessibilitat, fer-la més funcional i dotar-la d’una identitat pròpia que la faci molt més singular i representativa; i integrar-la visualment en la resta de l’espai reformat del centre històric del municipi.

Els treballs preveuen la supressió de la vorada de formigó que dificulta l’accés, un canvi integral del paviment –que continuarà sent d’ús exclusiu per a vianants–, millorar l’accessibilitat, incorporar nova vegetació als arbres que hi ha actualment, augmentar els punts d’enllumenat i renovar el mobiliari urbà.

Els elements d’il·luminació es canviaran per donar continuïtat al projecte impulsat a la resta del nucli antic. Seguint els criteris de sostenibilitat que l’ajuntament preveu en totes les obres, es plantaran espècies vegetals que requereixin poc manteniment i reg.

La reforma de la plaça de Joaquim Guasch respon al compromís i la voluntat de l’administració paretana de crear espais de convivència i relació ciutadana, i desenvolupar projectes sostenibles, de millora de la mobilitat.

Notícies relacionades

Es preveu que la durada aproximada dels treballs sigui de tres setmanes.

Més notícies de Parets 

Temes:

Urbanisme