EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA

Parets del Vallès estrena la mostra solidària '50 fotos de PRESS' sobre l'autisme

La inauguració es farà dijous, 16 de maig, a les 18 hores, a la sala d'exposicions Can Rajoler

50-fotos-de-press

50-fotos-de-press

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dijous, 16 de maig, a les 18 hores, tindrà lloc, a la sala d’exposicions Can Rajoler, la inauguració del’exposició fotogràfica '50 fotos PRESS', inclosa dins de la campanya 'Tots som igual de diferents’, a favor del trastorn de l’espectre autista (TEA), de l’Obra Social de Sant Joan de Déu. 

L’exposició es podrà visitar fins al 27 de maig.

La Campanya 'Tots som igual de diferents’ a favor del TEA consisteix en la publicació de dos llibres: '50 fotos de GREY’ de l’entitat local Imatges Solidàries, i '50 fotos de PRESS’, de distribució nacional.

Després que els dos llibres veiessin la llum el 23 d’abril del 2018, i per tal de reactivar la campanya, s’ha programat una exposició itinerant sobre el material del qual consta el llibre '50 fotos de PRESS’, on cinquanta fotoperiodistes de reconegut prestigi han cedit una fotografia del seu treball professional per a aquesta iniciativa.

L’edició de les fotografies i la selecció de les imatges ha anat a càrrec de Joan Manuel Baliellas, ‘Bali’, que ha publicat al ‘New York Times’, al ‘Washington Post’, al ‘Times’, al ‘Telegraph’, a la ‘Paris Match’ i a ‘El Món’, entre d’altres mitjans. 

Notícies relacionades

Els textos dels llibres són de la periodista Mercè Bayen, i el disseny dels llibres i de l’exposició ha anat a càrrec de Rycardo de Paz, dissenyador amb una dilatada experiència en disseny editorial i corporatiu.

Més notícies de Parets