Reconeixement compartit

La paretana Carla Casals guanya el premi Butaca al millor maquillatge per 'Frankenstein'

Juntament amb Laura Pérez van caracteritzar Joel Joan a l'obra que es va poder veure al TNC

butaca

butaca

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La paretana Carla Casals ha guanyat el premi Butaca al millor maquillatge pel seu treball a l’obra ‘Frankenstein’, un reconeixement compartit amb Laura Pérez. Totes dues van caracteritzar l’actor Joel Joan com el popular monstre a l’obra que es va poder veure alTeatre Nacional de Catalunya (TNC).

Segons ha explicat la premiada al portal ‘Somparets.cat’, la feina va ser complexa: “Era una hora i mitja de maquillatge abans de cada funció, dues hores de representació, i després tres quarts d’hora més per desmaquillar. I cada dia s’havia de rapar el cap per poder fer-li les cicatrius que li fèiem".

Actualment, la paretana treballa en el programa ‘Late Motiv’ d’Andreu Buenafuente, i també per a altres programes de les cadenes Movistar Plus i la divisió d’esports de Cuatro. Anteriorment també va formar part d’equips de maquillatge de diversos anuncis televisius, sèries i pel·lícules, entre les quals destaca la seva col·laboració al film 'Un monstre em ve a veure’, de Juan Antonio Bayona.

Notícies relacionades

A part d’aquest, els altres dos grans noms de la nit van ser ‘A.K.A.(Also Known As)’una obra de petit format, nascuda a la Sala Flyhard de Sants, que per sorpresa es va emportar els premis més importants, i ‘Chicago’,que va arrasar amb els premis musicals.

Més notícies de Parets