Astronomia

Els habitants de Parets miren al cel

L'observatori astronòmic d'aquesta localitat ofereix cursos per a adults i nens

saturn

saturn

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Observatori Astronòmic Pau Vila de Parets del Vallès, conjuntament ambl’Escola de la Natura d’aquesta mateixa localitat, ha presentat els cursos d’astronomia per a aquesta tardor, amb l’objectiu d’acostar aquesta ciència als ciutadans, adults i petits.

Les sessions d’astronomia infantil es fan a l’Escola de la Natura i estan orientades a públic familiar, amb nens d’entre 6 i 10 anys. Les sessions gratuïtes consten d’una conferència i l’observació a través del telescopi. La primera, el 26 d’octubre, versarà sobre“¿Com funcionen els coets?”,i, la segona, el 16 de novembre, porta el títol de“Buscant planetes com la Terra”.

En el cas dels adults o els infants de més de 10 anys acompanyats, s’ofereixen tres sessions a l’Observatori Astronòmic Pau Vila. La primera, avui mateix, titulada“Lluna, Mart i Saturn”(20.30 h); la segona serà el 26 de novembre,“Lluna, Mart i la galàxia Andromeda”(20 h) i, finalment, el 14 de desembre,“Lluna, Mart i el cúmul globular del Pegàs”(20 h).

Notícies relacionades

Les sessions, totes gratuïtes, però d’inscripció prèvia, consten de l’observació del cel a simple vista, un audiovisual de temàtica astronòmica i l’observació d’estrelles, planetes o constel·lacions a través del telescopi.

Més notícies de Parets