MEDI AMBIENT

L'Escola de la Natura de Parets va acollir l'any passat 7.000 infants

El centre acaba de publicar el seu nou programa educatiu, que promou la conservació de l'entorn i fomenta el civisme

Escola de la Natura de Parets del Vallès.

Escola de la Natura de Parets del Vallès.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Escola de la Natura de Parets del Vallès acaba de publicar el seu programa educatiu per al curs 2017-2018, una proposta escolar que pretén promoure la conservació de l'entorn i fomentar hàbits de civisme, protecció i respecte de la naturalesa. Actualment, l'escola ja compta amb una reserva de més de 400 grups interessats a visitar el centre.

Al març l'activitat serà un taller de caixes niu per ajudar als ocells; a l'abril, el tema que es tractarà serà el del món dels insectes; al maig, el canvi climàtic serà el protagonista central de l'activitat; al juny, es podrà conèixer de prop el món de les abelles, i finalment el juliol estarà dedicat a l'energia solar i l'experimentació per entendre-la.

7.000 infants l'any passat

Les activitats, que l'any passat van acollir prop de 7.000 infants, tenen una durada de dues hores i es porten a terme de 17.30 h a 19.30 h a l'Escola de la Natura. El preu de les activitats i tallers és de 2 euros per a residents a Parets (4 euros per a no residents).

Notícies relacionades

A més dels tallers, el 27 d'abril l'escola acollirà una xerrada gratuïta sobre diversitat i desenvolupament urbà a càrrec del doctor Martí Boada. Aquell mateix dia s'impartirà un taller d'introducció a rastres i senyals de la fauna a Catalunya i un altre sobre plantes i cosmètica natural.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA