Anar al contingut

MEDI AMBIENT

L'Escola de la Natura de Parets va acollir l'any passat 7.000 infants

El centre acaba de publicar el seu nou programa educatiu, que promou la conservació de l'entorn i fomenta el civisme

El Periódico

Escola de la Natura de Parets del Vallès.

Escola de la Natura de Parets del Vallès.

L'Escola de la Natura de Parets del Vallès acaba de publicar el seu programa educatiu per al curs 2017-2018, una proposta escolar que pretén promoure la conservació de l'entorn i fomentar hàbits de civisme, protecció i respecte de la naturalesa. Actualment, l'escola ja compta amb una reserva de més de 400 grups interessats a visitar el centre.

Al març l'activitat serà un taller de caixes niu per ajudar als ocells; a l'abril, el tema que es tractarà serà el del món dels insectes; al maig, el canvi climàtic serà el protagonista central de l'activitat; al juny, es podrà conèixer de prop el món de les abelles, i finalment el juliol estarà dedicat a l'energia solar i l'experimentació per entendre-la.

7.000 infants l'any passat

Les activitats, que l'any passat van acollir prop de 7.000 infants, tenen una durada de dues hores i es porten a terme de 17.30 h a 19.30 h a l'Escola de la Natura. El preu de les activitats i tallers és de 2 euros per a residents a Parets (4 euros per a no residents).

A més dels tallers, el 27 d'abril l'escola acollirà una xerrada gratuïta sobre diversitat i desenvolupament urbà a càrrec del doctor Martí Boada. Aquell mateix dia s'impartirà un taller d'introducció a rastres i senyals de la fauna a Catalunya i un altre sobre plantes i cosmètica natural.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA