Els casals de Parets celebraran Carnaval per a les persones grans

A més de la celebració municipal, aquests centres organitzaran actuacions per a la gent gran

Carnaval a Parets.

Carnaval a Parets.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Rei Carnestoltes presidirà de nou la tradicional cercavila de Parets del Vallès, que tindrà lloc aquest diumenge, 11 de febrer, a partir de les 10.30 h.

Aquest any el recorregut serà per l'avinguda de Catalunya, amb sortida des del carrer de Monistrol i fins al poliesportiu Joaquim Rodríguez. L'exhibició i la deliberació del jurat es farà durant la desfilada i les comparses podran mostrar les seves coreografies a l'aparcament del pavelló, on tindrà lloc l'entrega de premis.

Com l'any passat, l'organització del Carnaval entregarà premis a grans i petits. En la categoria infantil, hi haurà tres premis individuals de 200, 100 i 50 euros, i dos premis de comparses (a partir de 5 components) de 300 i 150 euros. Pel que fa a la categoria adulta, hi haurà tres premis individuals en metàl·lic de 300, 200 i 100 euros i dos més en comparses (a partir dels 5 components) de 600 i 300 euros en efectiu.

Talls de trànsit

L'avinguda de Catalunya, entre l'avinguda Francesc Macià i el carrer Monistrol, estarà tancada al trànsit durant tot el recorregut. De 9 a 11 h no es podrà aparcar al carrer Monistrol i de 10 a 14 h no es podrà aparcar davant del pavelló.

Pel que fa a les persones grans, se celebraran festes de Carnaval en els tres centres municipals de Parets. El dijous 8 de febrer, a les 16.30 h, serà al Casal Sant Jordi i comptarà amb l'actuació de David Magem.

Notícies relacionades

El dissabte 10 febrer, a la mateixa hora, la festa es farà a l'Asoveen amb el grup Mar i Cel. Finalment serà el torn del Casal Ca n'Oms, que ho celebraran el divendres 9 de febrer a les 17 h, amb Tony Mask.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA