OCUPACIÓ

Més persones podran beneficiar-se enguany a Parets de la formació ocupacional

L'augment de 400 hores de servei permetrà a uns 100 ciutadans més beneficiar-se'n

A nivell d'empresa, el Servei Local d'Ocupació també ha augmentat el temps formatiu

Plans d’Ocupació Local de Parets del Vallès.

Plans d’Ocupació Local de Parets del Vallès. / HERIBERT GALLARDO / AJUNTAMENT DE PARETS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Ajuntament de Parets va presentar dilluns la formació ocupacional i la formació per a empreses i treballadors prevista pel Servei Local d'Ocupació (SLOP) Parets Empreses per al 2018, una formació que augmentarà respecte al 2017, quan ja es va incrementar un terç respecte a l'any anterior. 

El 2017, de fet, s'ha tancat amb més de 60 accions formatives centrades tant en l'àmbit de l'ocupació com de l'empresa, a les quals l'Ajuntament ha destinat gairebé 50.000 euros.

Pel que fa a la formació ocupacional, durant el 2018 es treballaran aspectes de competències i d'eines i recursos per trobar feina, però especialment destacarà la formació professionalitzadora. Aquest any s'oferiran fins a 2.000 hores de formació, per les 1.600 de l'any anterior, per la qual cosa també augmentarà el total de persones que se'n beneficiïn, de les 500 actuals a les gairebé 600.

Objectiu: 2.000 persones

Igualment, l'objectiu del SLOP és arribar a atendre les consultes d'unes 2.000 persones en relació amb la formació ocupacional, malgrat que "cada vegada hi ha menys persones parades disposades a fer formació per a la reducció de les xifres de l'atur", deia César Sánchez, tècnic de formació. 

Notícies relacionades

Pel que fa a la formació per a empreses, Òscar Lorca, tècnic d'empreses de l'Ajuntament de Parets, va exposar que els cursos dirigits als emprenedors també creixeran respecte a l'any anterior, i es passarà de 165 hores a 180 hores de formació específica per a aquest col·lectiu.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA