Anar al contingut

OPERACIÓ POLICIAL

Desarticulada una banda criminal que traficava amb cocaïna al Vallès Oriental

Distribuïa la droga al centre de Montmeló i també es desplaçava fins a Parets

Europa Press

Desarticulada una banda criminal que traficava amb cocaïna al Vallès Oriental

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un grup criminal especialitzat en el tràfic de cocaïna que presumptament venia a peu de carrer i per comanda a Montmeló i altres punts del Vallès Oriental.

El grup estava format per sis persones i la policia catalana ha detingut els dos líders del grup, que han ingressat a presó provisional, els altres dos estan investigats per presumptament vendre al carrer, i els altres es van fugar i estan en recerca i captura.

La investigació va arrencar al setembre, quan es va comprovar que un grup criminal distribuïa cocaïna al centre de Montmeló i també amb comanda prèvia, i es desplaçava en cotxe als punts acordats amb els clients per poder ampliar el seu radi fins a Parets del Vallès.

4.000 euros en efectiu

El grup presumptament també venia droga al pis on vivia, al carrer de l'Església de Montmeló, i en una segona fase de la investigació es va registrar, i es va aconseguir desmantellar el punt de venda d'estupefaents.

Els agents van localitzar 51 grams de cocaïna i algunes dosis d'haixix i marihuana, a més de 4.000 euros en efectiu, balances de precisió i una de les línies telefòniques usades per rebre els demanats i consumar les vendes.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA