OPERACIÓ POLICIAL

Desarticulada una banda criminal que traficava amb cocaïna al Vallès Oriental

Distribuïa la droga al centre de Montmeló i també es desplaçava fins a Parets

mossos

mossos

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un grup criminal especialitzat en el tràfic de cocaïna que presumptament venia a peu de carrer i per comanda a Montmeló i altres punts del Vallès Oriental.

El grup estava format per sis persones i la policia catalana ha detingut els dos líders del grup, que han ingressat a presó provisional, els altres dos estan investigats per presumptament vendre al carrer, i els altres es van fugar i estan en recerca i captura.

La investigació va arrencar al setembre, quan es va comprovar que un grup criminal distribuïa cocaïna al centre de Montmeló i també amb comanda prèvia, i es desplaçava en cotxe als punts acordats amb els clients per poder ampliar el seu radi fins a Parets del Vallès.

4.000 euros en efectiu

El grup presumptament també venia droga al pis on vivia, al carrer de l'Església de Montmeló, i en una segona fase de la investigació es va registrar, i es va aconseguir desmantellar el punt de venda d'estupefaents.

Notícies relacionades

Els agents van localitzar 51 grams de cocaïna i algunes dosis d'haixix i marihuana, a més de 4.000 euros en efectiu, balances de precisió i una de les línies telefòniques usades per rebre els demanats i consumar les vendes.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA