Anar al contingut

La ràdio de Parets RAP107 estrena programa en el marc d'una fira de comerços

'Va de comerç' es presentarà dissabte a la fira local 'Fora Stocks', que pretén promocionar el comerç local

El contingut inclourà entrevistes, notícies d'interès relacionades amb les botigues del municipi i altres novetats

El Periódico

parets

Mercè Alcayna i Carles Font, presentadors de Va de comerç. / periodico

En el marc de la fira 'Fora Stocks', que l'Associació de Serveis i Comerços de Parets del Vallès, amb el suport de l'Ajuntament de Parets, organitza aquest dissabte, 30 de setembre, de 10 a 14 h, tindrà lloc la primera gravació del nou programa de l'emissora ​​municipal RAP107 'Va de comerç'.

La presentació es farà a les 11 h, a peu de carrer, en un estand situat a la fira, i comptarà, entre d'altres, amb les intervencions del regidor de Comerç de l'Ajuntament de Parets, Raul Urtusol; del president de l'associació de comerços, Vincenzo Polies, i de comerciants locals i assistents a la fira.

El nou programa

'Va de comerç' estarà conduït per Carles Font i Mercè Alcayna, amb el suport de l'equip de RAP107, i s'emetrà quinzenalment els dimarts, a les 18.30 h, amb redifusió els dimecres a les 11 h.

El contingut inclourà entrevistes, notícies d'interès relacionades amb les botigues del municipi i altres novetats.

Preus assequibles

A la fira, que ocuparà de l'avinguda de Catalunya entre els carrers de Monistrol i Comte de Montemolin, hi seran presents una quinzena de botigues i comerços de Parets, que posaran a la venda els seus productes a preus assequibles amb l'objectiu de promoure el comerç local i de proximitat.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

0 Comentaris
cargando