Adif licita la construcció de dues subestacions a Parets del Vallès i el Prat

En total, els treballs es realitzaran en un termini estimat de 12 mesos, que inclouran la construcció de l'obra civil per a l'execució de les noves subestacions

1
Es llegeix en minuts
EFE

Adif ha licitat un contracte per a la construcció de dues subestacions elèctriques de tracció, que s'ubicaran a Parets del Vallès i al Prat de Llobregat, amb un pressupost conjunt de 9,5 milions d'euros.

En un comunicat, Adif ha remarcat que aquesta operació "reafirma" el compliment dels compromisos del Ministeri de Foment amb el pla d'inversions que està impulsant el Govern en la xarxa ferroviària de Catalunya.

Incrementarà la potència

Segons Adif, l'objectiu d'aquests treballs és "augmentar la fiabilitat i qualitat" del subministrament elèctric als diferents elements del sistema ferroviari, ja que s'incrementarà la potència disponible i la seguretat dels dispositius i es reduirà la probabilitat d'incidències.

Notícies relacionades

En total, els treballs tenen un termini estimat de 12 mesos, que inclouran la construcció de l'obra civil per a l'execució de les noves subestacions.

Més notícies de Parets