Millor actriu de repartiment

Així es va animar a si mateixa Jamie Lee Curtis abans de guanyar

DIRECTE | Última hora sobre els Oscars 2023: guanyadors i pel·lícules nominades

Llista completa de guanyadors als Oscars 2023

On es pot veure la gala dels premis Oscar 2023 a la televisió

L’alfombra vermella dels premis Oscar 2023

Multimèdia | El podi històric dels Oscars (i algun fiasco), per Quim Casas

La intèrpret va udolar entusiasmada a l’aparèixer a la llista de nominats

Així es va animar a si mateixa Jamie Lee Curtis abans de guanyar

Efe

2
Es llegeix en minuts
EFE

Ho ha aconseguit. La gran Jamie Lee Curtis es va emportar l’Oscar a la millor actriu de repartiment a la primera ocasió en què havia sigut nominada. La filla de Janet Leigh i Tony Curtis no es va tallar gens quan els presentadors enumeraven els noms de les candidates. Al sentir el seu nom i veure el fragment de la seva interpretació, Lee Curtis va reaccionar amb udols propis d’una ‘cheerleader’.

Però la festa pel guardó obtingut acabarà aviat si la intèrpret compleix el que va declarar aquesta setmana. Lee Curtis va revelar que no assistiria al tradicional sopar dels nominats perquè se’n va al llit aviat: «La mama se’n va a dormir aviat», va dir a un periodista quan l’hi van preguntar, segons va informar la cadena Foxnews.

Curtis va fer aquestes declaracions abans de rebre el premi, òbviament, per ‘Tot alhora a tot arreu’. No sabem si ara el premi la farà canviar d’opinió.

El cap de setmana, Curtis, de 64 anys, va assistir a la gala d’entrega dels premis Film Independent Spirit, en què va declarar a la revista Hollywood Reporter que el sopar dels nominats als Oscars que se celebra aquest dijous és massa tard per a ella.

La filla de Tony Curtis i Janet Leigh va insistir que li agrada descansar tota la nit, fins i tot si això suposa no poder assistir a alguns dels esdeveniments convocats per l’Acadèmia de Hollywood.

«La mama se’n va a dormir aviat»

Al contestar al periodista l’actriu va assenyalar: «Ara podries dir, ‘Jamie, estàs nominada per a un premi de l’Acadèmia. ¿Seràs a la sala amb només els nominats per al premi de l’Acadèmia?, i ho he rebutjat», va dir l’actriu nord-americana a l’esmentat mitjà especialitzat.

Notícies relacionades

«¿Per què? Perquè la mama se’n va a dormir aviat», va dir sobre la seva absència. «Perquè les 7.30 PM seran les 9 abans no tinguem menjar, ¿i saps què? No em passa res de bo després de les 9 en punt. Res. ¡Zero!», va afegir.

Curtis ha competit amb Angela Bassett (‘Black Panther: Wakanda Forever’), Hong Chau (‘La ballena’), Kerry Condon (‘Almas en pena de Inisherin’), Stephanie Hsu (‘Tot alhora a tot arreu’).

Temes:

Cine