Barcelonejant

El petó i el ball de l’alcalde

3
Es llegeix en minuts
El petó i el ball de l’alcalde

Cedida

Erika Torregrossa és una jurista i docent nascuda a Colòmbia, però barcelonina des de fa trenta anys. Té un currículum professional impossible de resumir en aquest article. Podria dir que és Assessora del Gabinet de Secretaria d’Estat de Cooperació Internacional, professora de criminologia, de polítiques públiques, que va ser Presidenta de la Comissió de Justícia Penal de l’ICAB... En fi, com us deia, interminable. Ara bé, té alguna cosa molt millor que aquests títols o càrrecs. O sigui, que té una infinitat d’amics i amigues. La prova va quedar plasmada fa just una setmana en la celebració del seu aniversari. Doncs sí, van ser 120 les persones que li van demostrar la seva estima i no es van voler perdre l’aniversari. Va exercir de mestre de cerimònies, amb un excel·lent monòleg del que suposa complir 49 +1, el seu bon amic periodista, Sergi Mas.Després li va tocar parlar a ella. Ho va fer amb profund sentiment i carinyo i posant èmfasi del que suposa arribar a un país nou i tota l’adaptació posterior. A les seves filles, l’Andrea i la Diana, els brillaven els ulls.

La festassa celebrada a l’hotel Miramar no va ser ostentosa, però hi va haver un moment que va demostrar el sentir del que allà s’estava vivint. El seu també bon amic i, alhora, alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, va arribar acompanyat de la seva parella, però al ritme del merengue de la cançó de JuanLuis Guerra, ‘Ojalá que llueva café’, es van marcar unes ballarugues amb Erika que van demostrar la bona sintonia existent entre tots dos. ¡Ah! A l’acabar hi va haver petó. Sí, un petó que més que consentit, va ser molt sentit. Doncs sí, a l’alcalde se li dona bé el ball. Tant és així que el dia abans el vam veure marcar-se una rumba catalana al Centre Artesà Tradicionàrius.

En fi, que va ser una nit fantàstica i alegre. Entre d’altres, a Erika, la van acompanyar la seva íntima amiga colombiana, NayanJames i les locals, Maria Eugènia Gay, Cristina Gallach, Therese Jamaa, Txell Olivet, EmmaGumbert, Maria Teixidor, Pati Rodríguez, les expolítiques, Àngels Chacón i Joana Ortega i, per descomptat, l’advocat i periodista Gerard Guiu, que és l’única persona que en un mateix dia pot estar a Madrid, Lleida i Barcelona. Doncs això, que moltes felicitats, Erika.

Brutal espectacle al MNAC

La 080 Barcelona Fashion ha provocat que la ciutat estigui de nou de festa diària. Tanmateix, va ser la farmacèutica Galenicum, el fabricant de paracetamol més important a Espanya, que va organitzar el millor acte de tota la setmana. Aquesta empresa catalana fundada per J.W. Bünchen, Joaquim Domingo i Alejandro Ollé va fer un espectacular sopar a la sala oval del MNAC a Montjuïc.

Alguns dels presents expliquen que va ser un acte inoblidable amb una decoració per sobre del que és natural. L’èxit semblava assegurat, ja que l’organització anava a càrrec de la directora Creativa de La Troop, Ana Fernández. Per cert, que mentre Ana era a Montjuïc, la seva filla, JulietaGracia, triomfava desfilant a la 080. El càtering va ser organitzat per Laura Pi de Chef Catering i el xef va ser Rafa Zafra del restaurant Estimar. Un home únic i més bètic que l’exfutbolista Joaquín. Al final va actuar el grup musical The Tutsies. Amb ells la festa està assegurada. En fi, que els 600 presents van disfrutar de valent. 

Periquitos a la DAMM

Un any més els periquitos il·lustres catalans s’han reunit per parlar de les seves coses. Aquesta vegada li va tocar organitzar el dinar a la periodista Rita Marzoa, que va comptar amb el suport logístic del sempre col·laborador ‘dircom’ de la DAMM, Fede Segarra. Van degustar diferents maridatges de cervesa acompanyats per plats que va explicar detalladament la gran Pepi Ramos.

Hi havia els comunicadors Agustín Rodríguez, Xavi Salvatella, la citada Rita Marzoa, Raquel Mateos i l’estrella d’aquest Barcelonejant, que no és cap altre que Sergi Mas. No hi va poder assistir l’humorista i actor, Pep Plaza, que aquest mateix dijous estrenava ‘El substitut’ al teatre Borràs.

Polítics, periodistes i empresaris de l’Espanyol van dinar a l’Antiga Fàbrica Estrella DAMM /

Cedida
Notícies relacionades

No s’ho van perdre l’expresident de l’Espanyol, Joan Collet, el guionista Manel Lucas i els polítics Titón Laïlla (Junts), Santi Rodriguez (PP) i Gabriel Rufián (ERC). Van posar targeta vermella per absentar-s’hi als també polítics periquitos Joan Ignasi Elena, Salvador Illa i Jordi Turull. Ells s’ho van perdre...

La pròxima reunió de la penya serà internacional. Ja estan citats a Andorra el pròxim desembre, amb motiu del partit Andorra-Espanyol.