El triangle Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Els ovnis i els taurons

Som éssers humans i fantàsticament mal·leables i per això en aquests dies els ovnis i els taurons són la millor ingesta abans de la migdiada

2
Es llegeix en minuts
Els ovnis i els taurons

Hi ha dues coses de les quals es parla molt en aquests dies i que no tenen res a veure amb les eleccions a Espanya del 23J i els possibles pactes, ni amb la pujada dels preus, ni tan sols amb la guerra d’Ucraïna o l’assassinat de dones en mans de les seves parelles o exparelles, i són els ovnis i els taurons. És curiós, però les dues coses són presents en l’imaginari d’una part important dels espanyols a causa del cine de Steven Spielberg i el seu tendre ‘E.T., l’extraterrestre’ i el seu menys tendre però precís ‘Tauró’. No és una cosa nova i simplement Spielberg va donar a les dues qüestions format cinematogràfic en dues pel·lícules que en el seu temps van suposar una cosa així com el que Barbie està suposant en aquests dies, fent córrer rius de tinta i generant fans que al seu torn són i van ser fans de realitats revertits des de la ficció en el cas de ‘Barbie’, del somieig cap a altres possibles formes de vida com vam veure a ‘E.T,’ i del terror, racional, cap a un animal amb el qual ningú es vol trobar cara a cara i amb el qual molt pocs s’han trobat realment. Però això poc importa, perquè és millor imaginar i recordar i avui a les platges espanyoles es parla dels taurons com si aquests campessin al seu aire per les nostres costes, una cosa totalment irreal.

Notícies relacionades

¡Com es va parlar d’‘E.T.’ i com de ‘Tauró’ i com plorem quan E.T. diu això de «casa meva» i com patim quan l’assassí i insaciable tauró carrega una vegada i una altra contra els indefensos humans que estan disfrutant pacíficament d’un dia de sol a l’oceà! Molt. Perquè hi ha realitats que tenen una ombra allargada a causa de l’ús que se’n fa i que té a veure amb l’ocasió i la veracitat i també, per què no, amb el regust misteriós que deixa al paladar humà una notícia sobre l’albirament d’un ovni o la trobada entre un humà i una petita tintorera, el tauró més assidu a les nostres costes i pràcticament inofensiu. Però això no importa perquè la llegenda és més bonica i tot i que resulti increïble sembla que els extraterrestres van arribar fins al planeta terra per immolar-se i deixar-hi les seves restes biològiques i també, tot i que sembli mentida, girem l’esquena quan ens banyem al mar Mediterrani per si albirem una aleta solcant les aigües i pensem en quina serà l’estratègia per arribar al més aviat possible a la vora.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Som éssers humans i fantàsticament mal·leables i per això en aquests dies els ovnis i els taurons són la millor ingesta abans de la migdiada.

Temes:

Barbie