Fer soroll

El substitut de Benzema, per Josep Pedrerol

  • Benzema deixa el Reial Madrid després d’acceptar l’oferta de l’Aràbia Saudita

  • Les 24 hores que van dinamitar la davantera del Reial Madrid

1
Es llegeix en minuts
El substitut de Benzema, per Josep Pedrerol

EFE

Se’n va Benzema. El futbolista d’enorme classe, elegant, aparentment indolent en els primers anys, amb un punt de timidesa, discret, al servei dels altres (sobretot, de Cristiano, quina societat feien) i líder absolut després de la marxa del portuguès. En aquell moment, vam descobrir el nou Karim, un futbolista que es va posar l’equip a l’esquena. Golejador, compromès, exemple per als més joves i que, amb Modric, va encapçalar el Reial Madrid triomfador dels últims anys. Benzema no ho ha tingut fàcil, ha tardat a assolir el reconeixement del madridisme, però ara és venerat per tots, merengues i no merengues. És una llegenda del futbol i, per descomptat, història del club.

Notícies relacionades

La temporada passada va conquerir la Pilota d’Or, merescut reconeixement a una temporada estel·lar coronada amb la Champions impossible, en la qual ell va creure com ningú. Aquest any les lesions l’han llastat i hem vist un futbolista que mostrava signes de cansament, esgotat. La seva marxa és una mala notícia per al Madrid, que s’ha de recompondre, i una mala notícia per als que ens agrada el bon futbol, el dels jugadors diferents, capaços d’aixecar qualsevol de la grada amb un control o una paret. Gràcies, Karim, per fer-nos disfrutar. La pregunta és, ¿i ara què?

El Madrid s’ha de posar la granota i buscar un jugador de nivell per suplir el francès. No val col·locar Rodrygo de ‘nou’ i portar Joselu. Si el Madrid vol continuar competint amb els grans necessita, rascar-se la butxaca i fitxar una estrella mundial. És difícil i, sobretot, car. Els equips de la Premier o de l’Aràbia Saudita ofereixen ingents quantitats de diners, de manera que resulta molt complicat competir-hi. Però el Reial Madrid té l’obligació de comptar amb els millors. ¿Cal fer una bogeria per Mbappé? ¿Harry Kane és el millor per substituir-lo? El francès continua deixant molletes de pa, deixant-se voler per l’equip blanc. Ja sabem que era el seu somni de petit, però en el moment definitiu es va fer enrere. Ara li queda un any de contracte i tot està obert de nou. Ja sabeu, tic, tac. Kane sembla més factible ara mateix, però el cap del Tottenham és un os dur de rosegar. Ho sap bé Florentino. Ja ho veurem.