Àgora Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Per què tantes nenes no volen ser dones?

Aclarir el perquè de l’increment notable dels menors, especialment nenes, que demanen canviar de sexe no és cap delicte d’odi; és una obligació científica, política i social

2
Es llegeix en minuts
Per què tantes nenes no volen ser dones?

La Llei 11/2014, del 10 d’octubre, per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a erradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia propugna el «model afirmatiu» per abordar la disfòria de gènere, un profund malestar i rebuig del propi cos sexuat i el desig de pertànyer a l’altre sexe.

Seguint la ideologia transgenerista, aquest model es basa en un autodiagnòstic de la persona, tingui l’edat que tingui, i en la creença que es pot néixer en un cos equivocat, que es pot tractar amb hormones i cirurgies per adaptar-lo al que denominen la «identitat de gènere sentida». Feministes de Catalunya ha dut a terme una recerca sobre el seu impacte amb dades del Departament de Salut sobre els casos atesos per Trànsit, el servei especialitzat en transicions de sexe. Una ficció, perquè el sexe no es pot canviar.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

El 2018, al Regne Unit es destapa l’augment del 4.400% de nenes sol·licitants de tractaments de transició en menys d’una dècada. El 2022, fruit de la recerca encarregada, es tanca la unitat d’identitat de gènere de la clínica Tavistock-Portman que atenia la població menor i es deixa enrere el «model afirmatiu». Suècia, Finlàndia i altres països fan el mateix veient els efectes nefastos d’hormonar menors sans.

A Catalunya ja son més de 5.500 els casos atesos, amb un augment exponencial de més del 7.000% entre el 2012 i el 2021. A més, els nous casos anuals s’han quadruplicat entre el 2016 i el 2021. Només del 2020 al 2021 han augmentat un 40%, per efecte del confinament i l’exposició a xarxes socials plenes de propaganda transgenerista.

Trànsit atén cada cop més dones i més menors, amb casuístiques molt diferents: entre els menors de 0 a 9 anys predominen els nens; entre els grups de 10 a 25 anys, predominen les noies; al grup de persones de més de 30, predominen els homes. S’ha passat d’homes a dones, i d’adults a menors. La majoria dels menors són nenes; la majoria dels adults són homes.

L’augment és alarmant entre nenes i adolescents, que ja són el 70% dels casos als grups d’edat de 10 a 14 i de 15 a 18 anys. Tot i que l’increment també és alt entre els nens, només entre el 2015 i el 2021 la proporció de nenes de 10 a 14 anys ateses a Trànsit ha augmentat un 5.700%. Trànsit reconeix que més del 87% dels casos surten amb la recepta de les hormones a la primera visita. Tot això sense comptar amb la sanitat privada, ni tenir dades de pediatria. Mentrestant, la indústria farmacèutica de la identitat de gènere va incrementant els seus beneficis.

Notícies relacionades

¿Com explica el Departament de Salut aquest augment exponencial de menors, que ja són més del 40% dels casos, i que la majoria siguin nenes adolescents? ¿Què hi té a veure el Departament d’Educació, que introdueix idees transgeneristes anticientífiques disfressades de coeducació a totes les etapes educatives, com hem mostrat a ‘La coeducación secuestrada’?

Preguntar què els passa als menors, especialment a les nenes, no és cap delicte d’odi. Aclarir-ho és una obligació científica, política i social.

Temes:

Sexe