Article de Mónica Vázquez Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Todo a la vez en todas partes

És una pel·lícula de ciència-ficció d’un humor àcid i afilat que et treu rialles netes i et deixa pensant entre cops de gràcia

1
Es llegeix en minuts
Todo a la vez en todas partes

EPC

De vegades cal anar al cine sense saber què veuràs exactament. De vegades cal fiar-se de l’instint que et va portar a buscar un tràiler o sinopsi, confiar cegament en la curiositat que alimenta religiosament el teu cercador de Google i asseure’s a la butaca precaris de certesa, armats de preguntes i expectatives a mig embastar. I poques pel·lícules s’ho mereixen tant com ‘Todo a la vez en todas partes’. 

Notícies relacionades

Escrita i dirigida per Dan Kwan i Daniel Scheinert, ‘Todo a la vez en todas partes’ és una pel·lícula de ciència-ficció d’un humor àcid i afilat que et treu rialles netes i et deixa pensant entre cops de gràcia. Cent trenta-nou minuts devastadors, plens d’acció deliciosament coreografiada per explicar una història profunda, tallant i rodona, sense bretxes ni forats pels quals la lògica pogués fer aigües. Michelle Yeoh protagonitza aquest film interpretant Evelyn Wang, una dona sinonord-americana amb un do molt peculiar, omplint la pantalla de carisma i el pes indescriptible d’un currículum ple de joies com ‘Tigre i Dragón’, ‘El demà no mor mai’, o ‘Shang-Chi y la leyenda de los diez anillos’. Donant vida al seu marit, veiem tornar a la gran pantalla Jonathan Ke Quan, qui ens va robar el cor de nen en pel·lícules com ‘Indiana Jones i el temple maleït’ i ‘Els Goonies’. Tancant el cercle familiar, el mític James Hong encapçala l’arbre genealògic i una increïble Stephanie Hsu el tanca com la filla d’Evelyn i Waymond. 

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

És difícil d’explicar per què hauries de córrer cap al teu cine més pròxim per veure aquesta meravella de pel·lícula sense explicar-te detalls sobre ella, així que espero estimat lector que em perdonis la gosadia d’apel·lar a la teva imaginació i set d’aventures narratives quan et digui que no deixis que ningú t’expliqui res, quan et demani que et regalis una entrada per a ‘Todo a la vez en todas partes’ i et posis a les fosques amb el teu ‘snack’ favorit. Menja’t una de les millors pel·lícules de l’any i submergeix-te en la fantasia de dilemes morals resolts i comèdia de tots els sabors. ¡Que aprofiti!

Temes:

Cine