Pros i contres | Article d’Emma Riverola Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Aixeca la mirada

1
Es llegeix en minuts
Aixeca la mirada

M. G.

Aplaudiments. Doncs no. Aquest cul, ara resulta que és un problema. I que si ‘daddy’ no és ‘sugar daddy’, però parla de ‘monetary’. Tot i que també de mami i de reina i de dura. I això és un embolic. Després pensarà en això. Es rendeix Mariúpol. L’expert adverteix: no subestimem Rússia. ¿Qui ho fa? Accident de tren. Quin horror. Un mercaderies amb potassa. ¿Per què va descarrilar el tercer vagó? ¿Com està afectant la guerra al mercat de potassa? Després ho busca. Augmenta la gana al món. I s’incrementa la despesa militar. Quina fred, la guerra. Una altra vegada el cul. Que sí, que la cosificació. ¿O serà ranciesa i classisme? Ho ha de pensar. Vinga, més àudios. Una altra vegada Villarejo. Gravar converses és l’esport nacional. Un dia ha de reflexionar sobre tot això. Fixa’t, Google revisa la localització i l’activitat ‘online’ dels espanyols 426 vegades al dia. 18 vegades cada hora. Ara mateix. 

I ella o ell aixequen la mirada. Un dia preciós. Una criatura juga entre els bancs. Les glicines esclaten en lila. ¿Quant dura la seva flor? Ho busca. I les flors ja s’emboliquen amb la guerra, les escoltes, la corrupció i, esclar, el cul. Sidral al cervell. Dades per a Google. La criatura riu. Que bé, el riure. Ja aixeca la mirada.