ANÀLISI

Benvingudes al futur

1
Es llegeix en minuts
Benvingudes al futur

FCBARCELONA

S’anuncien pluges, diuen. El club s’ha marcat l’objectiu que l’assistència al Camp Nou sigui rècord en un partit jugat per dones i tant de bo sigui així. El paper està repartit i ara només depèn dels posseïdors d’aquesta entrada que acabarà sent històrica. I si al final a alguns els fa mandra agafar el paraigua i es queden a casa, tampoc passarà res, perquè la porta ja estarà oberta i després d’aquest partit en vindran molts més. 

I tot i que l’estadi no estigui tan ple com demà, l’assistència serà allò de menys, perquè cada vegada costa més omplir els estadis, que l’hi diguin a l’equip de Xavi. Però quina importànica té els que siguin, si venen de jugar no fa tant temps a l’aparcament de terra que hi havia al costat de l’accés 14. Quina importància té si són uns quants o molts, perquè una vegada enderrocat el mur, el mèrit serà d’elles. 

Tindran la seva oportunitat i el seu desafiament serà oferir un espectacle que sigui prou atraient per al públic. I siguin els que siguin, benvinguts seran, perquè ningú ha dit que fos fàcil, i tampoc ningú ho espera. Però el que aquest dimecres serà l’excepció –molt més que un partit– el dia de demà serà una simple ronda de Champions que es jugarà, per norma i no com a concessió, en un estadi digne de la millor competició. 

Notícies relacionades

I una vegada més, aquestes nenes que des que van néixer han sentit una atracció indescriptible per aquesta pilota que ja no és de cuir, aquestes valentes –que afortunadament cada vegada necessiten ser-ho menys– que des de fa unes temporades somien jugar algun dia al Barça, i des de Göteborg somien guanyar una Champions, també podran imaginar-se jugant algun dia al Camp Nou.

I no serà una fantasia en la qual rebran una centrada de Dembelé per rematar a gol. A partir de demà, ja podran somiar que qui centri la pilota sigui Hansen i que trencaran la xarxa amb el dorsal 14 a l’esquena perquè s’imaginaran sent Aitana Bonmatí. Benvingudes al futur que s’inaugura aquest dimecres al Camp Nou.