Pros i contres Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Paròdia a la Meridiana

Els de @MeridianaResisteix tenen un problema que, atesa la dilatada durada de la seva protesta, s’està convertint en irresoluble. La seva acció no serveix per a res

1
Es llegeix en minuts

Està clar. Els simpàtics de @MeridianaResisteix tenen un problema. No perquè faci dos anys que estan tocant els nassos als veïns de la Meridiana. No perquè fastiguegin tots els que es queden atrapats en aquesta via d’entrada a la ciutat, just quan acaba la jornada laboral. ¿Alguna vegada pensen aquests aguerrits resistents en el que és mirar d’adormir un nadó entre clàxons exasperats? ¿O concentrar-se per estudiar? ¿O suportar una migranya? Però anem a l’important, els encantadors guerrers tenen un problema greu. Un problema que, atesa la dilatada durada de la seva protesta, s’està convertint en irresoluble. La seva acció no serveix per a res.

Sí, amics pertinaços, una protesta que queda en res. Ni val com a símbol (potser el d’una tropa exigua, egoista i grotesca) ni per interpel·lar al poder polític ni, molt menys, per arribar a la independència, el suposat objectiu de l’acció. És més, la resistència té components tan risibles que només alimenta la percepció més extravagant del que creu representar. En termes de lluita política o popular, un complet desastre. Això sí, ens regala una caricatura excel·lent. La paròdia d’una paròdia. El residu del procés.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web