Pros i contres Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Prostitució

L’autèntic prodigi de l’obra és assistir a un diàleg sobre la prostitució sense quedar-nos travats davant la primera veritat absoluta pronunciada per algú tan segur de les seves conviccions que invalida qualsevol possibilitat de debat

1
Es llegeix en minuts
Prostitució

Tot és immens a l’obra ‘Prostitución’ (TNC). El realisme, la potència del text, la mirada polièdrica, el treball de Carmen Machi, Nathalie Poza i Carolina Yuste, el muntatge vibrant... L’obra dirigida per Andrés Lima (autor també junt amb Albert Boronat) entremescla diversos gèneres, entre els quals el periodístic, i s’erigeix sobre un pòsit de veritat que impregna l’espectador. La ficció i la realitat van de la mà i fan realitat el miracle. Durant poc més de dues hores assistim a un intens debat sobre les múltiples cares de la prostitució. 135 minuts en què callem, sentim, pensem i ens amarem del, també immens, negoci invisible.

La grandesa de l’obra és enorme, però més enllà de la dramatúrgia, l’autèntic prodigi és el fet de poder assistir a un diàleg sobre la prostitució sense quedar-nos travats davant la primera veritat absoluta pronunciada per algú tan i tan segur de les seves conviccions que invalida qualsevol possibilitat de debat. Un debat en què, a través de les actrius, se senten les veus de les veritables implicades, el seu dolor, les seves esperances, el seu conformisme i les seves lluites. Almenys, encara queden llocs on és possible la reflexió i el respecte a l’opinió aliena.