De promoció Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Artur Mas va mentir: ¿i què?

Veure des de la barrera com els seus successors s’esforcen a destrossar el que queda de Catalunya sense poder-hi col·laborar no ha de ser fàcil per a qui ha demostrat ser-ne un expert

2
Es llegeix en minuts
zentauroepp54926090 artur mas200914125531

zentauroepp54926090 artur mas200914125531

Presidentmàs, el tipus que fins i tot els seus consideraven que tenia aspecte de cap de planta d’El Corte Inglés, està de promoció. No és que hagi fet res de profit, ni tan sols ho ha intentat mai, simplement es promociona a si mateix, una cosa en què sempre ha destacat. Per això, i perquè TV-3 es va crear per complaure els de sempre, dissabte el seu blanc somriure –«senyora, emporti’s aquestes cortines, per la meva mare l’hi demano», semblava dir des de la segona planta, la de Moda Llar– va estar hores en pantalla, jo no sé quantes, quan vaig despertar el dinosaure encara era allà. Tot el que recordo de la seva infinita peroració és que s’ha deixat mitja barba. Ha de confiar que així ningú el relacionarà amb l’individu que va iniciar el desastre català. L’únic que ha aconseguit, de moment, és deixar de semblar cap de planta, que aquests van a treballar perfectament rasurats, ara s’assembla a qui als grans magatzems va planta per planta buidant les papereres. Si continua degenerant a aquest ritme, en poc temps podrà tornar a ser president.

Aquest deu ser el seu propòsit, no crec que a hores d’ara estigui pensant a començar a treballar. Veure des de la barrera com els seus successors s’esforcen a destrossar el que queda de Catalunya sense poder col·laborar-hi no deu ser fàcil de suportar per a algú que ha demostrat ser un expert en això. Tanta és la confiança que té en si mateix –«senyor, miri quin televisor, li semblarà que mira el futbol des de la gespa», crida ara des de la cinquena planta, la d’Electrònica– que reconeix sense embuts que van mentir als catalans prometent la independència.

Notícies relacionades

Mentir als catalans no té cap importància. Els encanta ser enganyats, així poden esprémer el victimisme, la seva única raó de ser. Més preocupant que Presidentmàs assegurés que no va mentir «de manera obscena o voluntària». Del primer no hi ha dubte, almenys no el recordo mostrant el cul mentre prometia la republiqueta. Respecte que admeti que fa o diu coses involuntàriament, ha de tenir algun nom en psiquiatria, però això també és igual, ja que suposa un nou mèrit per presidir Catalunya.

–Estelades en liquidació, pagui’n una i emporti-se’n cinc– ofereix ara des de la sisena planta, la d’Articles de Broma.