El retorn

Lligar el 2021 / L’estiu de l’‘amorfyer’

Aquest prometia ser «l’estiu de l’amor» fins que es va creuar la cinquena onada. Es tornen a disparar les vendes del Satisfyer. En aquest punt de la pandèmia, un se sent al lligar com una mare intentant pronunciar WhatsApp

2
Es llegeix en minuts
Humor Satisfyer

Humor Satisfyer

Fa mesos que el van santificar per Google: Santisfyer. Ja ningú se sorprèn al veure succionadors de clítoris amb aurèola o fent el cigarret de després sobre el coixí. «Per quan el Dia del Satisfyer», porta temps reclamant indignat el Satisfyer tuitaire. Després de més de nou mesos de pandèmia, ja hi ha fins i tot qui li troba semblances raonables amb un nounat.

Les joguines eròtiques es tornen a multiplicar com si fossin una plaga bíblica. «Quan hi ha notícies de brots i confinaments –és matemàtic–, es disparen les vendes als sex shops». Ho va confirmar recentment el Quadern d’El Periódico. Aquest prometia ser «l’estiu de l’amor» fins que es va creuar la cinquena onada. Sembla que s’imposa l’estiu de l’‘amorfyer’.

‘2021, una odisea de ir despacio’

Anem millorant. L’any passat el més pròxim a un orgasme era aconseguir paper higiènic de doble capa. En aquest moment d’incertesa, un se sent al lligar com una mare intentant pronunciar WhatsApp. Hi ha qui ho ha resumit com un ‘remake’ de pel·lícula: «2021, una odisea de ir despacio».

¿Qui ens ho havia de dir? Ara mateix hi ha més probabilitats de reviure un dinosaure que lligar en una discoteca. La relació més íntima que ha tingut l’últim any qualsevol solter estàndard ha sigut amb la Siri. Poc ens falta per convertir-nos en una notícia d’‘El Mundo Today’: «Una parella posposa una hora i mitja el coit per llegir amb deteniment les instruccions dels preservatius». El Satisfyer, la Roomba i Netflix estan acabant amb el nostre instint reproductor. 

Deien que d’aquesta en sortiríem millor. Però qui ho va dir mai va entrar a Tinder. Les ‘apps’ de cites són com una sessió de control del Congrés: quan baixes la guàrdia, te la intenten ficar doblegada: «Hola, boniques sabates, ¿follem?» (sic). Després hi ha els missatges de «a beure si ens veiem». Les faltes d’ortografia estan arruïnant més cites que l’«¿estudies o treballes?». És qüestió de temps que treguin un ‘Vacaciones Santillana’ per lligar.

El nou Cupido

Fa temps que el lligar virtual es va mudar a una xarxa neutral: Instagram. Ja abans de la Covid li deien «el nou Cupido». Per internet es troben més manuals de com lligar en aquesta xarxa social que tests de paternitat de Julio Iglesias. Sí, i també circulen milers de «frases per trencar el gel» que només servirien al ‘Titanic’: «Bé, soc aquí, ¿quins eren els teus altres dos desitjos?». No acabarà amb la humanitat ni un meteorit ni el canvi climàtic, no, sinó la ineptitud per lligar a través del copiar-enganxar.

Notícies relacionades

Abans, per tenir èxit en una cita n’hi havia prou amb un bon rímel. Ara necessites més desinfecció que si quedessis amb el majordom de Tenn. ¿Que com es lliga ara cara a cara? Com si tinguessis la cita amb la teva mare: hola, cop de colze, has estat de festa, ¿no?, ¿i amb quanta gent vas quedar ahir?, escolta, aquesta tos no m’agrada res, fes-te el test d’antígens ràpid que perd les vitamines.

Però alguna cosa hem après aquest any: vagis on vagis, porta sempre un parell de rebequetes, que un mai sap quan s’ha de canviar de jaqueta. Mira a Toni Cantó.