Agressió homòfoba

Trencar dentadures

¿Per què destrosses la cara a dos gais?, ¿quin odi engendres en les teves verinoses meninges que et converteix en un grogui perillós? No ets un desgraciat. Ets un canalla

1
Es llegeix en minuts
Playa del Somorrostro de Barcelona

Playa del Somorrostro de Barcelona / JORGE GIL

Mentre el món avança i retrocedeix amb els seus rars andamis i mentre cadascú batega al seu suposant no se sap què, els putos cabronassos treuen per recordar-nos la merda que traspua el seu estèril cervell. Tan difícil que resulta estadísticament néixer, i ells han germinat per a desgràcia de la nostra espècie.

Segueixen les agressions homofòbiques, el «maricon de merda» al Somorrostro, l’escopinada, el «si m’aixeques la cella et tallo el coll», la pallissa brutal, la fractura maxil·lar i la pèrdua de gairebé totes les dents, i l’operació a la Vall d’Hebron.

Els delictes i incidents d’odi van arribar a Espanya a un total de 1.706, el 2019. 

Et pregunto a tu, cabronàs de merda: ¿quina part no entens de tot això?, ¿què és el que et passa?, ¿quin odi engendres en les teves verinoses meninges que et converteix en un grogui perillós? No ets un desgraciat. Mai et confonguis. Ets un canalla.

Destrossar a hòsties els homosexuals a la platja del Somorrostro és, a més, ignorar la dignitat de milers de persones que van viure en barraques durant anys. El mar les inundava periòdicament. Allà va néixer la bailaora Carmen Amaya. Va immortalitzar el barri Francesc Rovira-Beleta amb la pel·lícula ‘Los Tarantos’ i Gato Pérez en la cançó ‘El Ventilador’ va dir que «al ritmo de los gitanos del Somorrostro hasta Mataró».

El novembre del 2010 es va anunciar que el tram de la platja de la Barceloneta situat entre l’Hospital del Mar i el Port Olímpic canviaria el nom pel de platja de Somorrostro, per recordar tantíssima gent.

Vull creure que, si aquells que mantenien la vida en la precarietat, la inclemència i la desesperació, et veiessin clavar un munt d’hòsties perquè sí, et deixarien la cara com un mapa.

Notícies relacionades

¿Per què destrosses la cara a dos gais?, ¿quina inquietud emmascares al teu moll? Tant odi pot condensar la por de la teva pròpia ambigüitat, estimat gilipolles. Explica’m si no per què fas bandera de la teva rància masculinitat. 

 I a veure si t’agafen els Mossos. Per cert, i sigui dit de passada.