Gestió de la Generalitat

Vacuna virtual

M’agradaria ser independentista per votar-los malgrat la seva absoluta incapacitat.

1
Es llegeix en minuts

El Twitter oficial dels que gestionen la nostra sanitat a la Generalitat de Catalunya és un cúmul d’autobombo que poc té a veure amb el que estan fent en realitat. Si volen conèixer la capacitat de gestió de la conselleria en l’assumpte de les vacunes, només cal seguir les duríssimes declaracions del Sindicat d’Infermeres.

M’agradaria ser independentista per votar-los malgrat la seva absoluta incapacitat. Ha de ser fantàstic ser indepe i votar-los, tot i que això de la vacuna sigui un extraordinari nyap d’intendència i organització. Vaja, m’agradaria ser independentista per votar-los malgrat els nous contagis que implica el retard de les vacunes. 

Deu ser fantàstic ser patriota i que et sigui igual que no tinguem neveres fins a mitjans de febrer, malgrat que la Generalitat bicèfala digués el 4 i el 18 de desembre que tot estava preparat. Segons l’expedient de contractació, el Govern era plenament conscient de la demanda exponencial de les neveres i el seu consegüent retard. Ha de ser genial votar-los de nou. 

Estava tot preparat com quan les estructures d’Estat. Vivim esdeveniments històrics freqüentment. Passa que aquesta vacunació virtual pot tenir cost en vides humanes. Però els continuaran votant, faltaria més.

Notícies relacionades

Em diran que el està passant mateix en altres comunitats. Cert, però els independentistes catalans creuen que la resta d’Espanya és el tercer món. Diuen i repeteixen que aquí sí que sabem fer bé les coses, tot i que no siguem alemanys. Esquerra i Junts no es poden veure ni en pintura. Vaja, que ni ells se suporten. Però si guanyen, continuaran odiant-se cordialment i nosaltres, per vacunar.

Preguem al doctor Argimon que se cenyeixi a les qüestions mèdiques i deixi d’utilitzar el comodí d’Alemanya per tapar la incompetència local. Alemanya ha donat els subsidis a restaurants de forma temporal. Merkel els va anunciar per a dos mesos al novembre. Potser els prolonguen, però el president de Baviera ja ha dit que no es podran mantenir de forma indefinida.