Pros i contres

Dones trans

No són un lobby, sinó unes joves amenaçades per una taxa de suïcidi alarmant i adultes amb una taxa de l’atur que ronda el 80%.

Es llegeix en minuts
Dones trans

Emilio Naranjo

En la bombollejant realitat paral·lela de Twitter combaten dues etiquetes: #IreneMonteroDimisión i #TodasconIrene. Al centre del debat: l’anomenada ‘llei trans’ que permetria l’autodeterminació de sexe sense sotmetre’s a procediments mèdics. En contra clama un sector del feminisme que veu en ella l’«esborrament de les dones». Encara considerant que en alguns àmbits com l’esport d’elit potser s’hagin de crear certs protocols, no veig cues d’homes apuntant-se a ser dones per disfrutar dels seus ‘privilegis’. ¡Dona’m una mica de bretxa salarial! 

Et pot interesar

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Costa no veure després del desacord un especial interès partidista a carregar contra Unides Podem, així com una galàxia d’ambicions personals que veuen en la discussió una oportunitat de visibilitat. Les dones trans no són un lobby, són unes joves amenaçades per una taxa de suïcidi alarmant i adultes amb una taxa de l’atur que ronda el 80%. El diàleg forma part del moviment feminista. És necessari, obligat. Però intoxicar-lo només ens fa més dèbils. ¿De debò aquest govern és pitjor que el dels set anys de Rajoy? Aprofitem el moment per avançar, no per poblar-lo de travetes.  

Temes:

Dones