Al contraatac

Ayuso, sorprenent el món

1
Es llegeix en minuts
captura-de-pantalla-2020-10-25-a-las-231545

captura-de-pantalla-2020-10-25-a-las-231545

La presidenta de Madrid volia sorprendre el món i si el món hi posa una mica d’interès, haurà aconseguit el seu objectiu. Díaz Ayuso va ser preguntada a Telemadrid pels sanitaris que contractaria per al nou hospital que li entreguen aquest mateix dissabte, tan sols tres mesos després de posar-hi la primera pedra. «Estem ara mateix en aquesta contractació –va dir la Presidenta–. El que s’està veient, sobretot, és el reforç que vingui des d’altres hospitals», va afegir. La periodista va voler que expliqués si no es corria el risc de desproveir de metges altres centres. I allà, Ayuso va entrar en barrina: «A l’hospital no hi faltarà ni material sanitari ni cap tipus de personal». La pregunta era si faltaria als altres hospitals, no al nou. «No faltarà res –va prosseguir–. És una bona notícia. Vull dir, que on sembla que hi ha una mala notícia... No, és un nou hospital, que és una molt bona notícia, i el que hi haurà és una reorganització d’efectius perquè es pugui... És a dir, és una molt bona notícia que Madrid tingui un nou hospital amb mil llits i tindrà gairebé tantes ucis com tenen altres...totes...una província sencera d’Espanya».

Notícies relacionades

Ni idea, vaja. I Ayuso va continuar xipollejant al bassal: «Jo no soc la responsable de recursos humans de la Conselleria de Sanitat. Crec que la presidenta no ha d’entrar al detall de com organitzaran els torns, el material... A mi el que em competeix és haver dit a la conselleria que hi ha d’haver un hospital. La proesa de construir en tan sols tres mesos un hospital que sorprendrà el món és el que a mi m’ha d’ocupar».

hof, xof. Li competeix vendre la proesa en condicions i saber, quatre dies abans de l’entrega de claus, qui atendrà els malalts. «Jo no he de baixar a aquesta lletra petita, com comprendran». Xof. I va concloure Ayuso: «Són preguntes que no es fan a un president autonòmic, normalment». El cert és que són preguntes que estaria desitjant respondre qualsevol dirigent competent, ansiós per vendre una bona notícia en plena pandèmia. Xof.