AL CONTRAATAC

Als que no compleixen

No es tracta de viure amb por, però tampoc de manera tan irresponsable com estem veient en algun cas

1
Es llegeix en minuts
botellonok

botellonok

Els que no compliu les mesures de precaució, encara vigents, davant el coronavirus, ¿en què esteu pensant? ¿Va tenir gust de poc el confinament? ¿No us espanta la crisi econòmica que ens amenaça per a més aviat que tard? ¿Creieu que els amics i la família no encomanen? Cada vegada que us veig amuntegats en bars sense complir la distància de seguretat, sense mascareta en moments en què seria necessari portar-la, no puc evitar pensar que sou pocs, sí, però realment idiotes. ¿Us heu cregut allò que ara hi ha menys càrrega viral i serem tots asimptomàtics? Els nostres pares corren el risc de morir, igual que fa un mes. Això no ha acabat.

Notícies relacionades

Veig algunes normes dictades per les institucions que em semblen certament sorprenents. Per exemple, la Generalitat ha prohibit el ball entre desconeguts, com si només fossin portadors del virus aquells que no formen part de l’entorn més pròxim. En realitat, penso que l’únic camí possible, de moment, és actuar com si el món sencer tingués coronavirus, començant per nosaltres mateixos. Tots volem tornar a la vella normalitat. Fins aleshores, tots volem transitar per la nova amb certa seguretat i, sobretot, poder retrobar-nos amb les nostres famílies, tot i que sigui a dos metres.

Si continuen els comportaments irresponsables, vosaltres sí que haureu vist les vostres, quina sort, haureu muntat festes de col·legues amb la mascareta penjada al canell, que bé, i al final, acabarem tots enclosos una altra vegada. El Govern ja ha advertit que no li tremolarà el pols a l’hora de decretar de nou l’estat d’alarma. Sisplau, no caigueu en l’error de pensar que aquest malson s’ha acabat i que res us passarà si no sou població de risc. Si a vosaltres us és tot igual, penseu en els que encara no hem pogut veure les nostres famílies, però també tenim ganes de fer-ho i de fer-ho amb seguretat. No es tracta de viure amb por, però tampoc de manera tan irresponsable com estem veient en algun cas. Fins i tot vosaltres hauríeu de saber que uns quants en poden danyar molts.