La iniciativa de Vox

El pin neandertal

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp51577802 abascal on fire200104143744

zentauroepp51577802 abascal on fire200104143744

Podria haver sigut el nombre de pederastes relacionats amb l’Església catòlica, o els problemes de l’abandonament escolar; podrien haver posat èmfasi en la importància d’un nou pla per prevenir l’assetjament en centres educatius o per disminuir el fracàs escolar, però no. Sembla que a la formació ultradretana Vox ⎯i els seus acòlits del PP i Ciutadans⎯ els preocupa si els seus fills aprenen diversitat i igualtat a l’escola pública. No fos cas que els fills surtin més demòcrates i tolerants que els pares o se’ls ocorri formar part del col·lectiu LGTBI.

El més immediat és pensar: que portin els seus fills a l’escola privada. Però després una reflexiona; quina culpa en tenen els fills? I em ve a la ment Khalil Gibran –«Els teus fills no són els teus fills. Pots donar-los el teu amor, però no els teus pensaments, ja que tenen els seus propis pensaments». I al poeta libanès se li pot sumar una cosa menys lírica i no negociable: l’article 2 de la llei orgànica de protecció jurídica del menor, que assenyala que en cas de conflicte entre els drets dels progenitors i els dels fills, prevalen els dels menors i el seu interès superior, cosa que avala l’escola pública per educar i ensenyar els menors com consideri, segons el pla d’estudis.

Millor que no els canviïn d’escola, llavors.                                                             

I, intentant veure si poden canviar d’opinió, recorro als seus referents –suposo–, i el papa Francesc també m’ajuda: «Els pares són custodis i no propietaris dels seus fills».

¿No els serveix?

M’esgoten.

Notícies relacionades

I llavors penso que l’única raó per la qual algú pot estar en contra que el seu fill assisteixi a xerrades contra el masclisme, l’homofòbia i el racisme... és que és masclista, homòfob i racista. I, el que és pitjor, vol que els seus fills construeixin un futur masclista, homòfob i racista. Doncs ja els aviso, moltes de les que van estudiar a la Secció Femenina, i molts dels que van estudiar Formació de l’Esperit Nacional, ni s’imaginen què pensen ara.

No és casual que Twitter hagi passat de l’etiqueta #PinParental a #PinNeandental. ¿Entenen la indirecta?

Temes:

Vox LGTBI