IDEES

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp51292839 this undated image provided by disney plus shows a scene fro191210184155

zentauroepp51292839 this undated image provided by disney plus shows a scene fro191210184155

’La guerra de les galàxies’,aquest univers de fantasia que narra la història familiar delsSkywalker, aquest món de possibilitats infinites que es desdobla davant de l’inexorable desplegament d’un drama familiar que sembla que mai s’acabarà, ha tornat a la vida gràcies a Disney. Gràcies a Disney, i no malgrat Disney. 

Disney+ s’ha colat al cor dels incondicionals de ‘La guerra de les galàxies’ amb ‘The Mandalorian’ 

Quan vam saber que tindríem noves pel·lícules que seguirien el drama dels Skywalker, una onada d’excitació i por va sacsejar l’univers de milions de persones. Però les noves pel·lícules no van agradar a molts dels acèrrims fans, aquests que t’ensenyen la seva col·lecció de figures d’acció i naus espacials i quan no t’ho esperes entren en una espiral conspiradora sobre els midiclorians, petant la llengua cada vegada que recorden el tràgic oblit dels llibres d’univers d’expansió, inspirant-te un pensament autocrític que et fa arquejar una cella comHan Solo: ‘¿Dec ser jo un d’aquests fans anquilosats en el record?’. 

Notícies relacionades

No tothom estava content amb els personatges de les noves pel·lícules i els girs narratius que implicaven. I és que no sempre plou a gust de tothom, ni tan sols en una galàxia molt, molt llunyana.  No obstant, Disney ataca de nou, apostant per allò que fa millor: expandir el negoci, explorant el vastíssim món de ‘La guerra de les galàxies’ i obrint portes a històries independents que poden créixer per si mateixes, alienes a la dictadura de la nostàlgia del fan. Ja no estem lligats a les desaventures dels Skywalker. Ja no necessitem continuar amb la saga de la família per viatjar per la galàxia i enamorar-nos de nous mons. 

Amb l’arribada de la nova plataforma ‘streaming’ de Disney+, alguna cosa ha canviat. ’The Mandalorian’ s’ha colat al cor de tots els fan de la galàxia amb la mirada innocent de Baby Yoda, i un Pedro Pascal fet caçarecompenses amb un passat tortuós i una tendresa tosca. ’The Mandalorian’ ha aconseguit, en un sospir, el que semblava impossible: la tornada del fan.