Dues mirades

Ha, ha, ha

Potser Michelle és allà, insomne. I la seva ment rellisca fins a Brigitte Macron. Alguna cosa li diu que quan ella tingui 60 anys, no seguirà amb Jair Bolsonaro

1
Es llegeix en minuts
afp 1jp235

afp 1jp235 / JACQUES WITT (AFP)

Una nit d’insomni la té qualsevol. Michelle Bolsonaro també deu patir la burla de Morfeu. Qui sap, potser des d’aquest diumenge passat ha patit alguna nit en blanc. Aquelles hores interminables en què la ment salta sense parar d’un tema a l’altre. ¿S’haurà aturat uns segons a pensar en el comentari del seu marit a Facebook? Ja saben, una publicació amb dues imatges. En una, Emmanuel Macron amb la seva dona, Brigitte, 25 anys més gran que ell. En una altra, Jair Bolsonaro amb ella, 27 anys menor que ell. El text, una butlla. I el seu marit aclamant-la amb un “No l’humiliïs, ha, ha, ha”. També algunes emoticones, la cara riallera i un símbol de ‘m’agrada’.

Potser Michelle és allà, insomne. I la seva ment rellisca fins a Brigitte. Alguna cosa li diu que quan ella tingui 60 anys, no seguirà amb Jair. ¿Quants anys tindrà la que ocupi el seu lloc? També és possible, ¿per què no?, que pensi en Macron. Aquells 41 anys fantàstics. Aquests gestos sempre amables. Aquesta bonica història d’amor... Potser, fins i tot, la nit s’humiteja lleugerament, però un ronc del seu marit allunya la temptació. No l’humiliïs, ha, ha, ha.